Nieznany samochów - YouTube

Witam :-)
Znalazłem w internecie samochód który nie występuje w podstawowej wersji gry (jest to oficjalny film więc niemożliwe, że jest to efekt modyfikacji fanów), link do filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=keQjNXt5i4g&feature=related samochód jest na 2:34

Pytanie nawiązuje głównie do posiadaczy "Jimmy's Vendetta", gdyż sam jej nie posiadam. Jeżeli tam go nie ma, może będzie w "Joe's Adventures". Jeżeli nie to:
a) mamy potwierdzenie kolejnego DLC
b) autorzy znowu nas wyruchali xD

Pozdrawiam
Obrazek
To nie była nam znana wersja gry poniważ peleryna vito powiewała na wietrze
Ja już o tym napisałem w dziale ''Mafia została wykastrowana''
Nie odpowiedzieliście - tego samochodu nie ma w JV?
Obrazek
Nie, JV chyba nie dodaje żadnych samochodów (?)
@up na pewno nie dodaje żadnych samochodów ;-) .
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Moze autorzy gry uznali, ze taki samochod bedzie zbedny i go w pore usuneli z gry.
Wycieli samochód z mafi 2 jak i inne misje:evil:
Wycięli prawie połowę samochodów,co już było poruszane w temacie 'Mafia 2 została wykastrowana'
Obrazek
Duzo samochodow wycieli z gry wiec tego na pewno tez .A pozatym watpie zeby DLC''Joe's Adventures" dodawal jakies nowe bryki.I dlatego producenci gry zrobili takie dodatki do gry jak np war hero w ktorym dostaniesz dwa nowe auta i ubranie,no ale jest jeden warunek musisz je kupic.Poprostu 2K Games wyciska pieniadze ze wszystkiego co sie da.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Ja sam nie dałem rady przejechać się wszystkimi samochodami z gry, a wy mówicie że za mało?

A co ma jazda wszystkimi autami do tematu? Wycieli to wycieli, nic nie poradzisz. Zresztą dla jednych dużo, dla innych mało aut. Na świecie nie ma takiej rzeczy która by wszystkim podpasowała ;-) //dosia92
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)