niewidzialny człowiek/ problem

witam mam problem z misją w trybie jazdy extremalnej. niewidzialny człowiek po wyjściu z kolejki na wąskiej uliczce zatrzymuje się tuż przed tym wąskim zaułkiem gdzie powinien wbiegnąć, rozgląda się głupkowato we wszystkie strony i co jakiś czas krzyczy że nie chce umierać co zrobić z tym błędem???
Najlepiej po drodze nikogo nie bij i nie wyjmuj broni.
Dzięki spróbuje
Poszedłem za twoją radą i niestety nadal przestaje uciekać w tym samym miejscu :-( ,mało tego, na stacji czekałem 35(!)min (z nudów wypaliłem 3 papierosy), a poza tym tuż przed stacją na której wysiadamy kolejka się na chwile zatrzymała i kilku innych pasażerów wyszło spadając na chodnik :shock:
Według mnie jest coś nie tak z moją grą bo u kumpla po bożemu biegnie tam gdzie powinien i kawałek dale stoi samochód-premia.
Jeśli to ma jakieś znaczenie mam grę z KOLEKCJI KLASYKI.
Nie wiem czy sobie poradziłeś czy nie ale masz "wskazówkę"

Biegnij kawałek za nim, za żadne skarby nie zbliżaj się do niego. Ja tak robiłem i działa.
MAFIA II
Czekam na premierę...
Ja słyszałem kiedyś, że tą misje należy przejść jako pierwszą zaczynając nowy freeride extreme i nie można wcześniej nikogo zabić ani strzelać, jednak nigdy tego nie sprawdzałem.
Obrazek
Obrazek
Najlepiej to podmieńcie model tego niewidzialnego kolesia na model jakiegoś człowieka z gry albo na krowe :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Cukier napisał(a):
Najlepiej to podmieńcie model tego niewidzialnego kolesia na model jakiegoś człowieka z gry albo na krowe :P

Model UFO'ka się sprawdza, ta duża głowa itd ;-)
muore il bandito, la mafia vive
patricko napisał(a):
Ja słyszałem kiedyś, że tą misje należy przejść jako pierwszą zaczynając nowy freeride extreme i nie można wcześniej nikogo zabić ani strzelać, jednak nigdy tego nie sprawdzałem.

Chyba miałeś rację bo od nowa jak włączyłem to pobiegł od razu pod most i dalej do samochodu ale w ten sposób straciłem wszystkie wozy które zdobyłem wcześniej :-( , no cóż pozostało mi tylko robić wszystko od oczątku.
Dzięki za radę.Pozdro 8-)