Nieśmiertelni przechodnie

mam problem z grą kupiłem ją w niemczech no i nie da sie zabijac przechodniów pomóżcie

Regulamin, używaj bardziej sugestywnych nazw tematów - M.
Na moje oko to masz pirata i próbujesz nam wcisnąć kit. Pierwszy raz spotykam się z taki problemem, może ci pomożemy, ale udowodnij że masz oryginała
Obrazek
a jak mam udowodnic?
nagraj filmik i wrzuć na jakiś serwer że ludzie są nieśmiertelni bo powiem Ci że to po prostu nowość. Jedna kopia gry a takie jaja...
zmień plik exe. na jakiegoś cracka no cd. czy wersje 1.0 . i napisz czy pomogło.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
nie działa a jak mam nagrac film??
<facepalm> chociażby telefonem
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=exH3I00mLis macie dowód

poza tym mam oryginal tylko ze w niemczech kupiłem

http://iv.pl/images/69688297704106539171.jpg a tutaj pudełko

Edytuj posty - M.
a Ty edytuj posty... wgraj łatkę polską czyli wersja 1.3 czy tam 1.2 pl.
a jak nie to kup w Polsce kosztuje 20 zł ta gra. Lub ściągnij jakiegoś moda może pomoże. Bo nic nie możemy na to poradzić. błąd gry.

foka a Ty nie bądź taki wyśmiewny. Nie lubimy takich użytkowników. Chodzi jak chodzi ale człowiek chce zagrać w grę. (A fraps spowalnia grę jakbyś nie wiedział)

smierciozerca napisał(a):
poza tym mam oryginal tylko ze w niemczech kupiłem

A czy jak kupiłeś tę grę w Niemczech to masz ją po niemiecku? Dziwne, ale jak teraz przeglądałem sobie zagraniczne strony typu ebay to nigdzie takiego pudełka nie widziałem tak poza tym.
wgrałem tego patcha z waszej strony ale pokazuje mi ze mam włozyc płytke wkladam i dalej wyskakuje że mam włozyc płytke jak go odinstalowac??

[tym postem udowodniłeś że masz pirata. Dziękuje - Cux]
teraz znajdź cracka nocd lub 1.0 mam go i działa bez płytki. jak wgrasz i dalej to samo to ja niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia dlaczego przechodnie są nieśmiertelni . może jakiś kod wpisany?

a skąd sciągnąc tego cracka bo znaleśc nie umie i jak go wgrac
->Klik!<-
->Klik!<-
Obrazek
a jak ten crack wgrac?
Podmień pliki z oryginalnymi...
Obrazek