Nie wykorzystane tekstury (czy jakoś tak)

Nawiązuje teraz do starego tematu CUKRA (nie wiem czy dobrze odmieniam)
Podał on listę niewykorzystanych modeli w mafii.
Spodobały mi się niektóre np:

TommyFREERIDER.i3d - Tommy z kaskiem i googlami
9motorka.i3d - Motor
krava.i3d - Krowa

Nie wiem jak je wgrać żeby działały w grze.
Czy ktoś mi powie jak mam to zrobić i przez jaki program. I czy te modele będą też w FREERIDE (swobodna jazda)

OSOBISTE PYTANIE DO CUKRA co to _____-Cukier z boku wyrazu oznacza
Obrazek
to link do tego postu CUKRA

nie-uzyte-modele-w-mafii-t1122.html

Ostrzeżenie +1 - M.
Obrazek
nie dubluj postów. TommyFREERIDER.4ds może zamień na tommy.4ds lub nazwę którejś z postaci co do tego czy nie jest wykorzystany ten model... hmm a w misji w której się ścigamy na torze to tommy ma gogle i kombinezon.

9motorka.i3d zamień za któreś z aut.... może będzie chodzić jako auto -myślę wręcz że powinno bo mafiaconem można dodać tego motorka. zamień za auto.

a krowę to nie wiem. ściągnij program Mafia World Editor. i wstaw ją gdzieś :P bo za kosz jej nie zamienisz czy za budynek . jedynie wstawiać ręcznie na jakimś polu czy trawie :P

a i pliki modele mają format 4ds. jednak w mafia world editor zawsze zmieniasz końcówke na .i3d

gra tak ma że musi mieć taka końcówkę . Każdy plik.4ds dla gry to plik.i3d

a pytanie osobiste do cukra to na pw.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
jak mam dodać ten motor za pomocą tego Mafiacon
Ściągnąłem sobie ten program rozpakowałem i wyskoczyło mi kilka plików:

autoexec.cfg
caralias.txt
City.txt
Fairlight.cfg
Mafia.cfg
Mafia.dll
MafiaCon.chm
MafiaCon.exe
MafiaScene.com.txt
mhconv.exe
mhconv.txt
MHook.dll
Readme.txt

Ja chce dodać tylko motor tyle jak mam to zrobić, które pliki mam skopiować które zostawić itp.
POMÓŻCIE mi!!!
Obrazek
Proszę bardzo! MafiaCon - pierwsza pomoc.

Jeśli to nie pomoże, zajrzyj tu:

Pozdro :))
Tylko ta komenda ci go zespawnuje ;] jak chcesz go dodać gdzieś na stałe i inne modele. To MWE zduplikuj istniejący pojazd i zmień mu nazwę na tą od motoru. Jak chcesz dodać krowę to dodajesz model i potem do niego kolizje. Z tym że ona będzie modelem statycznym. Możesz spróbować dodać tą krowę i potem za pomocą BSV albo DCED możesz zrobić z niej psa (nie jestem pewien) wiec będzie chodziła gryzła itp :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra