NFS Shift

Siemanko mam problem... dostałem NFS Shift na próbę przed kupnem ale nie mam pomysłu jak dokonać instalacji :P Proszę zdjęcie pliczków... ktoś wie jak to zmajstrować ?
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Już kiedyś pytałeś o to.

Najpierw rozpakuj pliki, zaznaczając wszystkie, oprócz tych białych. Później, otrzymany plik z procedury rozpakowania, otwórz za pomocą Power ISO. Poza tym wydaje mi się, że jest coś w regulaminie o piractwie... :lol: Ponadto, gdybyś DOSTAŁ na próbę, to nie wyglądałoby to tak, jak wygląda...
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Kradziej! :P

Mam nadzieję, że naprawdę to na próbę :) A grę polecam - mam od wczoraj i jest świetna. Bardzo wciąga :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Tomasz napisał(a):

Najpierw rozpakuj pliki, zaznaczając wszystkie

Wcale nie musi zaznaczać wszystkich, wystarczy wypakować jeden z nich a wypakują się wszystkie.
Obrazek
Obrazek
Nie rozumiem, co oznacza inaczej by to wyglądało ?? Moim zdaniem bezsens...

Nie no chce spróbować czy bedzie spokojnie chodzić na kompie itp... chyba nie będę kupował gry żeby mi się cięła prawda ?

Słuchajcie jest mały problem bo gdy daje żeby wypakowało to wyświetla mi wiadomość że archiwum jest puste, mimo iż zajmuje tam z 90mb każdy plik...
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Twój bardzo podobny temat, może ci pomoże:
instalacja-t622.html
SharkY napisał(a):
Nie rozumiem, co oznacza inaczej by to wyglądało ??

To się domyśl ;-)

SharkY napisał(a):
... gdy żeby ...

Chodź wątpię, czy tak się stanie.
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
SharkY nie wierze ci po prostu żebyś dostał grę pod taką formą do testu...
Ale ok jeżeli już popierasz piractwo to chociaż odpisz czy ci się udało jak nie to napisz co jest grane i działamy dalej bo sam miałem tak spakowanego shifta.
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."