najwolniejszy pojazd

najwolniejszy pojazd
20% (9)
80% (37)
Liczba głosów: 46
jaki jest najwolniejszy pojazd

PS: nie wrzucajcie do kosza
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
To chyba jasne, że bolt ace...

Dziwny temat. Jeżeli chcesz sprawdzić sobie prędkość, to włącz Mafie, klikaj w Carcyclopedię i porównaj 2 samochody.
Temat moim zdaniem zbędny.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):

lol, BlackMetal po ruszeniu z miejsca (po zahamowaniu) rozpędza się baaardzo wolno, dosłownie stoi w miejscu przez kilka sekund... bolt ace'a dotyczy to tylko przy zapalaniu silnika.

wg. mnie, szybsza jazda po mieście jest możliwa bolt ace'm (czyli że to BlackMetal jest najwolniejszym wozem). A jego mniejsza prędkość maksymalna w porównaniu do BlackMatala, mnie raczej nie przekonuje.
Krystian napisał(a):
Mnich napisał(a):

lol, BlackMetal po ruszeniu z miejsca (po zahamowaniu) rozpędza się baaardzo wolno, dosłownie stoi w miejscu przez kilka sekund... bolt ace'a dotyczy to tylko przy zapalaniu silnika.

wg. mnie, szybsza jazda po mieście jest możliwa bolt ace'm (czyli że to BlackMetal jest najwolniejszym wozem). A jego mniejsza prędkość maksymalna w porównaniu do BlackMatala, mnie raczej nie przekonuje.

No widzisz ma mniejszą prędkość maksymalną...czyli jednak Black na dłuższym dystanscie jest szybszy.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
No widzisz ma mniejszą prędkość maksymalną...czyli jednak Black na dłuższym dystanscie jest szybszy.

a sprawdzałeś to w praktyce? bo ja w trakcie jazdy odczuwam, że to Bolt Ace jest szybszy :roll:
Zawsze przecież mogli się pomylić w tej autoencyklopedii...
Bolt Ace jest wolny, ma słabe hamulce, rozpada się przy pierwszym uderzeniu... po prostu MADE IN CHINA.
Jeździłem dzisiaj Black Metalem i wyciągał mi 80 km/h. Więc całkiem, całkiem. I można nim blokady rozbijac...
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Jeździłem dzisiaj Black Metalem i wyciągał mi 80 km/h. Więc całkiem, całkiem. I można nim blokady rozbijac...

właśnie zrobiłem próbę na autostradzie obok ChinaTown... wyniki:
-bolt Ace: ~77km/h, później przyspieszał już bardzo powoli...
-Black Metal: ~70km/h, potem prędkość już się prawie nie zmieniała...

Wygrywa: Bolt Ace :mrgreen:

PS na pochyłości jest chyba oczywiste, że BlackMetal może się rozpędzić do 80km/h...

a i... sprawdźcie sobie sami na tej autostradzie... według mnie wyraźnie widać różnice ;o
Znowu musze tlumaczyc oczywiste ? Bolt Ace jest Fordem T ktorego od 1914 trzaskali bez zmian w zasadzie przez 10 lat i trudno żeby w 1930 jak sie Mafia zaczyna, zachwycał osiągami, mając 10 lat na łbie. Nigdy poza tym nie mial ambicji żeby dobrze drzeć, bo od tego były rozwiniete lata 30-te (Ford V8, 1933, alias Bolt V8). Wczesniej sie cieszyli ze w ogole jedzie samo i nie trzeba sianem karmić.
Obrazek
Ale BlackMetal to ciężka kupa złomu (7 ton), więc to chyba oczywiste, że za dużych prędkości nie osiągnie...
Black Metal jest chyba wzorowany na pierwszych próbach budowy wozów pancernych na potrzeby I wojny światowej. Tamte tez mialy wieżyczkę u gory i pług / jakąś inną oslonę z przodu.
Obrazek
Oczywiście, że Bolt Ace, ale Black Metal bardzo wolno się rozpędza.
Na prostej oczywiście Bolt Ace jest wolniejszy..
Obrazek
halo panowie piszcie coś bo robi się nudno tu :-( :-( . Błagam piszcie!! :cry:

///Tak jak niżej napisał jeden z kolegów - wymyśl jakiś ciekawy temat, a będziemy się udzielać ;-) Kevin
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
załóz jakiś ciekawy temat to będzie hm, ciekawie?
Z tematami tak to już jest, ledwo go zaczniesz a już umiera. :-P
james_beckerson napisał(a):
Znowu musze tlumaczyc oczywiste ? Bolt Ace jest Fordem T ktorego od 1914 trzaskali bez zmian w zasadzie przez 10 lat i trudno żeby w 1930 jak sie Mafia zaczyna, zachwycał osiągami, mając 10 lat na łbie. Nigdy poza tym nie mial ambicji żeby dobrze drzeć, bo od tego były rozwiniete lata 30-te (Ford V8, 1933, alias Bolt V8). Wczesniej sie cieszyli ze w ogole jedzie samo i nie trzeba sianem karmić.

Od 1908, w latach 20' przeszedl face lifting i gdzies po drodze dodali opcjonalnie mu do wyboru pomiedzy 2 i 3 biegowa skrzynia ;)

Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!