[Ogólnie] Najlepszy mod

Jaki mod jest według was najlepszy ? Mi najbardziej spodobał się Change of Day Mod może nie jest to jakaś mega zmiana, ale jednak najbardziej w mafii brakowało mi zmiany pory dnia ;-)

//Poprawiona nazwa tematu przez administrację
Hmmm...City Bars Mod ;)
U mnie ten mod o którym mówił Extreme to trochę brzydko wygląda. Ja też lubie właśnie City Bars Mod i Deathmatch Mod.
Obrazek
City bars bardzo fajny tylko ze mi tnie jak cholera :/
Mi właśnie też - a jakiego masz kompa, bo ja mam troszkę słabego i może dlatego ;)
Wg mnie najlepszą modyfikacją do gry Mafia jest Alive Mod 16. Wprowadza on szereg możliwości i wiele nowatorskich rozwiązań ;)
City Bars MOD jest dobry tylko brakuje ludzi w pomieszczeniach :-(
Mi się bardzo podoba Footpath & Road Mod :-P
Mafioso napisał(a):

Ciekawe dlaczego?? :mrgreen:
muore il bandito, la mafia vive
Mafioso napisał(a):

Idąc tym tropem, to uważam, że najlepszym modem jest racing texture mod v1.0. :mrgreen: Chyba, że Kevin coś tam jeszcze kombinował i jest wersja 1.1 :-P
Obrazek
Chciałbym w tym temacie prosić osoby posiadające Racing Texture Mod (zmienia tekstury reklam i innych elementów na torze wyścigowym) o kontakt ze mną ;)
Każdy mod ma jakąś wadę i zaletę. Przetestowałem już ich bardzo wielę lecz trochę mnie te modyfikacje zawiodły :-| Jednak najlepsze wrażenie zrobił na mnie AliveMod v.16
-pistolecik- napisał(a):
Każdy mod ma jakąś wadę i zaletę. Przetestowałem już ich bardzo wielę lecz trochę mnie te modyfikacje zawiodły :-| Jednak najlepsze wrażenie zrobił na mnie AliveMod v.16

może jestem ciemny(albo napewno barzo ciemny) ale czy może mi ktoś wytłumaczyć o co biega w tym modzie? ja tylko widzena mapie nowe znaczki i w miejsce tych znaczków jakies auta, ludzie przedmioty. może mi ktoś powiedzieć o co w tym modzie naprawde chodzi?? :oops:

A najlepszy wedug mnie jest The Lost Heaven 1932 v1.2mod. najbardziej brakowało mi tego niepowtarzalnego klimatu na ulicach. ciekawy jest tez bodygard mod

[ Dodano: 20 Listopad 2008, 17:11 ]
niedawno ukazał sie mod, który bardzo mnie zainteresował. http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=280 jednak działa on tylko w wersji 1.0 (ja mam 1.2) i gdy odpalam większkośc zmodifikowanych misji poprostu tonę w 'odchłani niebios'. mam pyanie: czy istnieje patch z wersji 1.2 do wersji 1.0?? albo czy zna ktoś zna strone z torrentami z których można ściągnąć mafie 1.0?

// Nie zajmujemy się tutaj ściąganiem gier - M.