Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Moto i Foto

Good, to auto jest absolutnym klasykiem w Indiach. Nie zgodzę się z tym, że go produkują do dzisiaj, bo obecna wersja, to w zasadzie już inne auta (ale to już moje zdanie).
Proszę, Twoja kolej.
Obrazek
Obrazek
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Fiat Campagnola?
Fiat Campagnola?
tak.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Co to za autko?
Obrazek
Ford Mustang z '65 roku.
Obrazek
Your turn.
Obrazek
Obrazek
jakiś chevrolet :P chyba Spin. i tak nikt nie zgaduje:P więc żeby wskrzesić zabawę:

Obrazek

Adam Miałczyński, Adaś.
To chyba Chery QQ7, Chińska odmiana Deawoo Matiza :-) . Szczerze powiedziawszy... tysiąc razy lepszy jest Matiz marki Deawoo.

ODDAJE :-P
Obrazek
dobrze. A że oddajesz:

Obrazek

Adam Miałczyński, Adaś.
Tavria po "fejslifcie" :-F VAZ coś tam chyba, jeżeli nie chcesz potocznej nazwy.
Obrazek
jakiii nooooooooob :P A ja twoje zgadłem? :P

To jest Moskwicz Alekko, ale zadaj se pytanie dziecioku :PP

Adam Miałczyński, Adaś.
Zgadłeś, zgadłeś :-F Specjalnie edytowałem fotkę, żeby było ciężej trafić - nieskutecznie :P
Wiesz co, najgorsze w tym wszystkim jest to, że z dwa tygodnie temu czytałem na wiki nt. Moskwicza, Tavrii, Zaporożca itp i musiałem, kurde, źle odpowiedzieć :-F Od razu źle skojarzyłem nazwę, hehehe. No ale zdarza się, choć nie rozumiem tych pejoratywnych epitetów które kierujesz do mnie, ale ch** Ci w papę :D

Obrazek
Nie chciało mi się przykładać do edycji foto, bo to i tak nie ma znaczenia.
Obrazek