Mody proszę o szybką odpowiedź

Mam mafię z kolekcji klasyki (niestety) czy są jakiekolwiek mody które na niej działają
Wszystkie mody działają do tej wersji? :-|
Obrazek
Tak np. snow mod.
Ale większość modów jest pod 1.0 wersji gry.
Tu masz linka ściągnij i możesz wgrywać każdy mod.
http://www.mediafire.com/?odpw7097q9jm2pi

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ja mam Mafie z KK i chodzą mi praktycznie wszystkie mody , jedynie Airplane mod wymaga instalacji patcha 1.0 .
Obrazek
Dzięki wielkie przetestuje i mam jeszcze jedno pytanie a propo modu lost heaven mod 1932 jak go instaluje (link znalazłem na waszym forum) to mi się wyświetla że mod jest po czesku a ja mam polską wersje (oczywiście pisze to po czesku) proszę o odpowiedź bo zawsze mi przeszkadzało to że lost heaven jest takie "martwe"

-- POŁĄCZONE --

czy mógłby mi ktoś dać link do lost heaven 1932 mod
a po czym poznam że mod 1.0 działa
1.0 działa w tedy jak uruchomisz grę. Bo jest to głównie plik start.exe.Po instalacji jak gra chodzi tzn. że działa.
Jeśli będziesz miał po czesku to usuń folder "tables" bo to w nim jest plik który odpowiada za język.

Edytuj posty nie pisz jeden pod drugim.

nie ma folderu tables mam go wypakować mafia data xtractorem i wywalić
Nie, jak nie ma folderu tables po zainstalowaniu modu to będziesz miał oryginalny język czyli polski.

wielkie dzięki wreszcie mogę cieszyć się mafią i ją przechodzić coraz więcej razy bardzo mi pomogłeś i jeszcze jedno pytanie dlaczego nie moge ściągnąć modów z MT
Mody z MT można ściągnąć bez problemu. Wchodzisz w link PLIKI na górze strony, potem wybierasz kategorię. Gdy już upatrzysz sobie jakiegoś moda, klikasz na jego TYTUŁ napisany dużą, czerwoną czcionką. Pobieranie rozpocznie się automatycznie. Podejrzewam, że nie wiedziałeś, gdzie kliknąć aby rozpocząć pobieranie, bo nie ma tam żadnej ikonki "pobierz", czy też "download". Klikasz w tytuł i mod się ściąga.

Problem rozwiązany, temat zamykam i przenoszę do archiwum.