Modern Mod 2.0 - problem z misją Świetny Interes

Mam spory problem... Otóż misja Świetny Interes (dla jasności - ta w której trzeba odebrać wódkę z parkingu), po całej rozróbie na parkingu, jakoś dotargałem się do magazynu w Hoboken i tutaj zaczynają się jaja... Dojeżdżam na miejsce, rozwalam tych, którzy mnie gonili i nic. Misja się nie kończy. Sam ciągle siedzi w swoim Mercedesie, a Paulie pieprzy, że mam wracać do wozu... Próbowałem przechodzić misję od nowa i jest to samo. Nie wiem co z tym zrobić. Pomocy!
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
A Sam jest w samochodzie na terytorium magazynu czy za ogrodzeniem na ulicy?
Salieri Cię dorwie
Tą misje trzeba niestety przejść na nie modzonej Mafii.. Sam tak miałem więc wiem...
slacker7 napisał(a):
Mam spory problem... Otóż misja Świetny Interes (dla jasności - ta w której trzeba odebrać wódkę z parkingu), po całej rozróbie na parkingu, jakoś dotargałem się do magazynu w Hoboken i tutaj zaczynają się jaja... Dojeżdżam na miejsce, rozwalam tych, którzy mnie gonili i nic. Misja się nie kończy. Sam ciągle siedzi w swoim Mercedesie, a Paulie pieprzy, że mam wracać do wozu... Próbowałem przechodzić misję od nowa i jest to samo. Nie wiem co z tym zrobić. Pomocy!

Miałem to samo. Dojeżdżasz do magazynu, Sam jeździ w kółko, Pauli coś gada. dosia92 ma rację, tej misji nie da się przejść z modern modem :cry:
Dobrze, że mam czystą Mafię na laptopie :-P Dzięki wszystkim za pomoc.

To zamykam. //dosia92
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek