Mod z gangsterami na wsi- problem

Ostatnio sobie ściągnąłem mod z gangsterami na wsi i postępowałem według tych poleceń:

"Installation:
Paste scene2.bin file into mafia/missions/freekrajina
Run the game, select "freeride", select "countryside", select "from chinatown".
Drive ahead and look right. There will be an "arrow" with Paule, Sam and Frank.
Humans can not walk in the countryside, your friends will change cars automatically. Just sit in another car and drive close to them.

Sure, there are gangsters and police in the traffic.
And also 4 very ugly gangsters in a cadillac.
"

Zrobiłem tak: plik scene2.bin wkleiłem do folderu mafia/missions/freekrajina no i włączyłem grę w trybie wolnej jazdy na wsi. I niestety mod nie działa :-(
Czy możecie mi pomóc?
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Zmień nazwę folderu z freekrajina na freeride (wielkość liter chyba nie ma znaczenia, ja mam całość WERSALIKAMI). Powinno pomóc.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Nie zmieniaj nazwy ! Jeśli zmieni nazwę freekrajina na freeride to w tedy będzie miał tereny pozamiejskie przy wyborze miasta ...mało tego na 90% gra nawet się nie uruchomi....

A startowałeś z pod Chinatown? (w opisie jest napisane że masz wybrać w menu start z pod Chinatown)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Tak, startowałem spod China Town i to wiele razy i dupa :-( :-(
Niby mam przy wyborze wolnej jazdy na wsi możliwość przesuwania paska ilu chcę policjantów, samochodów i pieszych ale to nic nie daje.
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
inne mody działają?
masz inny mod wgrany czy tylko ten?
Przy wklejaniu pliku scene2.bin upewniłeś się że zamienia plik na pewno na ten który dodaje gangsterów?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Pierwszy raz w życiu wgrałem jakikolwiek mod do Mafii jedynki. Tylko ten mod jest niby zainstalowany.

A czy jestem pewien czy plik scene2.bin zamienia prawidłowy plik- nie wiem, w instrukcji pisało że jak wklejam to system pyta się czy nadpisać istniejący plik i trzeba wybrać OK.

Kurcze ale klops :-(

Nie nadużywaj emotikon - niv
glukkon7

Obrazek