Mod Mafia 1 to Mafia 2 PL [aktualnie trwają prace]

Witam, jestem nowy na forum :-)
Właśnie zająłem się robieniem dodatku do gry MAFIA 1
dodatek będzie zawierał:
-misje z mafii II [postaram się aby były wszystkie z dokładną precyzją przeniesione]
-lepsza grafika [w małym stopniu]
-wersja dodatku PL [napisy]
-polepszenie systemu prowadzenia auta
*-przybliżenie pistoletów jak w MAFII II [nie wiem czy to mi się uda, musiał bym zmienić to w silniku gry]

Jeżeli wszystko się uda to za kilka miesięcy mod będzie gotowy
do końca 2011 będzie już na pewno skończony

-wcześniej MOŻE pojawią się wersje BETA

Możecie śledzić prace nad dodatkiem które będę dodawał w postaci filmów na YouTube i tutaj na forum

kanał na youtube http://www.youtube.com/MafiaTownPL

możecie pisać co chcielibyście jeszcze w tym dodatku ;)
Fajnie brzmi, ale i tak jestem w 100% pewien że i tak nie wydasz tego moda, nawet w 2025 roku. BTW masz już coś zaczęte czy to tylko lista życzeń bez pokrycia? Sorry za taką bezpośredniość, ale już mieliśmy tutaj kilku wielkich modderów którzy za przeproszeniem gówno zrobili więc nie spodziewam się aby w tym przypadku było inaczej. Dopóki nie zobaczę filmiku z chociaż jednej misji to nie przekona mnie twoja wizja modu. Pozdrawiam
adamo308 napisał(a):
możecie pisać co chcielibyście jeszcze w tym dodatku ;)

Cokolwiek. Zapowiadasz mod, a nic nie pokazujesz. Nie zdziwię się, że mod upadnie.
J.w. Nie wydasz tego moda bo:
-musisz robić nowy silnik
-sam nic nie zrobisz
do końca 2011 będzie już na pewno skończony

Taak, do końca roku to ty najwyżej jedną teksturę w grze umieścisz...
-wersja dodatku PL [napisy]

:lol: :lol:
Obrazek
Na pewno się uda... :roll: powodzenia życzę.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Na początek wszystko wydaje się łatwe. Jak z moim samochodem :/ Próbuje go dodać do listy, myślałem, że to potrwa 20 minut, a tu się okazuje, że trwa to godzinę.
Bez tak ogromnej "pewności siebie". Nie doczekamy się modyfikacji w 2012r.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
ale ja jestem początkującym programistą i nie straszny mi kod gry ;)
a jak nie wierzycie to postaram się dodać film jako dowód do końca tego tygodnia ;)
Ok, czekamy z niecierpliwością.
Misje z Mafii 2 ? Ciekawe ,a gdzie będą się rogrywały ,założę się o ostatniego grosza że SAM nie zrobisz Empire Bay no chyba że będzię tak samo jak z Nowym Jorkiem w grach z serii "Ojciec Chrzestny"

Poza tym to umiesz coś ,tym bardziej że planujesz gzmerać w silniku gry?
Obrazek
Wybaczcie, ale nie wierzę w ani jedno słowo :(
Bardzo ciekawy byłby taki mod, ale też dużo musisz roboty w to wszystko włożyć. W sumie mało prawdopodobne, ale życzę Ci powodzenia w szczytnym celu :-D.
Obrazek They never fight alone...
Ja również życzę powodzenia. Kolegi nie mam zamiaru gnoić - jeśli się za coś zabiera i ma do tego zapał, to chwała mu za to. A czy to możliwe wykonać taki mod, czy nie, to już inna kwestia. Tak czy siak - powodzenia.
adamo308 napisał(a):
ale ja jestem początkującym programistą i nie straszny mi kod gry ;)
a jak nie wierzycie to postaram się dodać film jako dowód do końca tego tygodnia ;)

Koniec niedzieli blisko, masz tylko prawie niecałe 5 godzin. Powodzenia.
Coś mi się wydaje, że ten mod to będzie jedna wielka KASZANA. Żadnych nowych informacji na jego temat, nie wspominając o filmiku, który miałeś udostępnić pod koniec tygodnia...
Kolega został zbanowany za kilka utworzonych kont, więc tutaj informacjami o modzie się raczej nie podzieli. Temat z oczywistych względów zamykam i wrzucam do archiwum na pamiątkę.