MMR jednak działa! xD

Sam program modyfikujący nie łączy się z internetem.
Cóż dużo pisać...
Nurtuje mnie to pytanie cały czas.
W menu brakuje 2 przycisków

Multiplayer
Race Mode

Jestem tego pewny w 100%
Żeby aktywować Race Mode należy zmienić nazwę pliku "mainmenurac.mnu" na "mainmenu.mnu" ;)
I jeszcze jedna sprawa. Tras w race mode nie ma. A powinny się znajdować w nie istniejących folderach trat01 - 10.

Ale z drugiej strony jak by ktoś potrafił "doczepić" Multiplayer Mode do tego pliku, to była by to rewolucja :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Wybaczcie na post pod postem ale nie mogłem się powstrzymać :P
Gdy pobawicie się w podmienianie plików w folderze TABLES/MENU to można zobaczyć parę ciekawych okienek menu ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Hehe ;-)
Niezłe odkrycia :-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
jednym słowem: wow :-D
Może nie mieli już czasu to dokończyć, albo im się po prostu nie udało tego zrobić tak jak planowali. Jak by nie było szkoda wielka.
Obrazek
Wiesz ja tylko to pozmieniałem. ;) Dla tego wygląda na niedopracowane bo gra nic od siebie nie dopisuje.
Całkiem możliwe ze da się jakoś dodać przycisk multiplayer do menu. Wtedy by wszystko było pięknie ;)
czytałem juz wcześnej ze mialo być wbudowane MP ale o trybie wyścigowym nic nie slyszałem :-)
Murphy był optymistą.
Słyszałem o trybie wyścigowym, nawet udało mi się go odpalić. Ale o deathmatch nic nie wiedziałem.
Cukier napisał(a):
Wiesz ja tylko to pozmieniałem. ;) Dla tego wygląda na niedopracowane bo gra nic od siebie nie dopisuje.
Całkiem możliwe ze da się jakoś dodać przycisk multiplayer do menu. Wtedy by wszystko było pięknie ;)

Jeżeli twórcy nie dodali takiej opcji, to będzie bardzo trudno dokończyć ich dzieło.
muore il bandito, la mafia vive
Jeżeli twórcy nie dodali takiej opcji, to będzie bardzo trudno dokończyć ich dzieło.

Trudno ? :) Twórcy nie dodali race mode ale można sobie je przywrócić :P
Poza tym Twórcy w Ostatniej chwili zrezygnowali z tego i tylko wyrzucili MULTIPLAYER z Menu. Wszystko pozostało w folderach, nic nie wywalali. Poza tym ciekawe jest to że wersja 1.0 nie posiada trybu deathmatch i team death match a wersje 1.1+ ją posiadają... O dziwo w żadnej wersji nie udostępnili nam multiplayera. I jeszcze coś. W wersji 1.1+ developerzy dodali pliki związanie z multiplayerem których tak na prawdę w wersji 1.0 nie było. Pewnie chcieli dodać multi w patchu 1.3, 1.4 ale takowy nawet nie powstał.

Dla streszczenia podam jeszcze.

Wersja 1.0 - Odkrycie race mode - Pojedynczy wyścig, Mistrzostwa, Gra wieloosobowa
Wersja 1.1 - Odkrycie race mode - Pojedynczy wyścig, Mistrzostwa
Ale za to oddzielny tryb Multiplayer.

Cos to musi znaczyć :)

I jeszcze jedno. Jak by nie mieli multiplayera w planach to by go w ogóle nie zaczynali robić.
To przecież strata czasu. Poza tym jak by multiplayera miało nie być, to by wszystko powywalali z zasobów gry. Wszystkie pliki dotyczące menu itp. Ale jednak tego nie zrobili. Z czasem pomyśleli ze po co robić nowego patcha z multiplayerem, jak gra jest stara i pewnie nikt w nią nie gra, stąd brak nowych patchów.
Cukier napisał(a):
Poza tym jak by multiplayera miało nie być, to by wszystko powywalali z zasobów gry.

Nie ma na to czasu jak wydawca pospiesza.
Z dzisiejszych testów:

http://img502.imageshack.us/img502/5953/multi1.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/1665/loadingt.jpg

Ogólnie zajebista zabawa, crashe są, nawet często, niektóre mapy zabugowane, nawet bez barierek, ale i tak jest super.
Mafioso napisał(a):
Cukier napisał(a):
Poza tym jak by multiplayera miało nie być, to by wszystko powywalali z zasobów gry.

Nie ma na to czasu jak wydawca pospiesza.

Z tym się nie zgodzę, ale pozostawię to bez komentarza.
Ale jakby miało go nie być, to by nie dodawali żadnych plików Multiplayer'a w nowym patch'u ;-)
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
O ku*wa! :-D

Dajcie o tym news'a na stronę główną.
Może ktoś z Was znający się na modach, weźmie się za dokończenie multi ;-)
A jeżeli nie ktoś Was/ktoś z Polski to może ktoś z zagranicy weźmie się za to :-)