misja: świetny interes bug

mam problem z misją 13. gdy wyjeżdżam z garażu to jest ten krótki przerywnik i potem niby trzeba dalej jechać a u mnie wyskakuje jakiś bug i Tom ląduje pod samochodem i umiera ;/ próbowałem kilka razu od nowa włączyć tą misje ale nadal dzieje sie to samo ;/ czy wie ktoś co to moze być i jak to naprawić?? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Gra oryginalna?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Próbowałeś włączyć od nowa ten fragment misji czy całą misję? Jeśli tylko fragment to spróbuj włączyć od nowa całą misję( od baru Salierego) i grać dalej. Zazwyczaj to pomaga.
Salieri Cię dorwie
gra z kolekcji klasyki. próbowałem od początku nawet od wcześniejszej misji i nadal nic ;/
Napisz dokładnie z tym lądowaniem pod samochód i umieraniem , bo nie wiem jak to jest możliwe. Wyjeżdżasz z garażu samochodem razem z Pauliem czy wyjeżdżasz sam a Paulie się potem dosiada.
Salieri Cię dorwie
wyjeżdżam razem z Pauliem potem jest wczytywanie i zaraz po tym jak wróci do gry to Tom znajduje sie pod samochodem i nie można nic zrobić i tak w kółko
Przejdź jeszcze raz misję w garażu i wyjedź sam ( jest taka możliwość , wtedy na filmiku Paulie się dosiądzie) może wtedy się uda. Jak nie to obawiam się , że trzeba będzie utworzyć nowy profil i grać od początku albo jeszcze raz instalować grę.
Salieri Cię dorwie
zaraz posprawdzam i zobacze co z tego wyjdzie ;)