Miasto - dzień nie działa po zainstalowaniu modu City Bars+

U Rusków znalazłem moda City Bars(ale polepszonego), który podmienia Miasto - dzień. Po wyborze auta itd., gra ładuje się do końca i wyskakuje komunikat, że Mafia przestała działać. Mod dobrze zainstalowany, przy użyciu instalatora. Odpaliłem Poza Miastem przy motelu. Skrypty(osoby koło motelu i 3 pojazdy) się ładują, ale do motelu nie mogę się dostać. Tommy umarł z mojej głupoty. Wybrałem więc próbuj ponownie i nie było skryptów, była noc, a Tommy siedział w innym aucie - Hodrodzie :shock: .
W czym problem? Próbowałem nawet Version Changerem zmienić wersję, bo założyłem, że ruskie mają 1.0, ale gra w ogóle nie odpalała.
Obrazek
Daj linka, bo tak na ślepo to nie robota.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
http://forum.mafia-game.ru/showthread.php?t=1981
Obrazek
U mnie pojawia się inny problem, nie chce się w ogóle pobrać. Więc niestety nie pomogę za bardzo, ale możesz spróbować tym instalatorem wyrzucić pliki do jakiegoś folderu na pulpicie, a potem ręcznie skopiować takie pliki jak "maps", "missions" itp.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
W folderze missions są odpowiedniki lokacji z misji. Podmieniłem samouczka jednego z nich(chyba to było wnętrze motelu). Odpaliło się, ale nie mogłem ruszyć Tommym(jeśli w ogóle był). Czyli może być problem w ładowaniu skryptów w miasto-dzień(nie może znaleźć).
Obrazek