Mapa z Mafia 1

Czy jest jakiś mod, który zamieniał mapę na taką, która jest w Mafia 1? Tzn. włączenie jej nie zatrzymuje gry, tylko jest półprzezroczysta i nie ma trasy dojazdu.
Nie spotkałem się jeszcze z taką modyfikacją.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Wątpie,czy ktoś wogóle wpadł na taki pomysł :lol:
Obrazek
Nie ma takiego modu jeszcze (może wcale nie być)
Może aj zrobię ;-)

Na przyszłość nie używaj niebieskiego koloru.
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
jak będzie odpowiednia wtyczka do programu 3d to na pewno ktoś zrobi tylko cudów w grafice może nie być bo inaczej modele było robione kiedyś... tak mi się wydaje.

A Ty seven zrób pierwsze ten dubbing do II części i ten gameplay na żywo z okienkiem z Twoja osobą z boku...

edi. ale się zagalopowałem myślałem że całą mapę budynki itp. do II przenieść...
a co do mapy nie lepiej wydrukować i sobie ułożyć nad monitorem czy z boku? :-P
bo z tym jak mówisz to już pliki konfiguracyjne odpowiadające za wyświetlanie mapy..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ty postaram się :))
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
Dzięki Seven. Taka mapa nieco by utrudniła rozgrywkę. Gracz sam by wybierał drogę dojazdu.
Wątpię żeby kolega Seven Ci pomógł, po pierwsze ma bana, po drugie nie ma zielonego pojęcia o moddingu Mafii. To nie jest taka prosta sprawa jak się wydaje, więc prawie na pewno na to nie licz. Ruscy to są koksy w moddingu gier, więc jeśli miało by coś takiego wyjść to obserwuj rosyjską scenę moddingu Mafii 2.