MAŁO FPS W TRAKCIE GRANIA

Witam.
W czasie grania w Mafie 2 FPS wacha sie od UWAGA !! 9 do 13 FPS.
Moj sprzęt:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 4000+
2.11 GHz, 2GB RAM
Geforce 8500GT - 512mb

Patrzac na wymagania gry, to powinna chodzic bez problemy, biorac pod uwage, ze gram na najnizszych detalach. Tzn staram sie grac :) Czym może być spowodowana taka slaba wydajnosc gry? :(
Screen z moich ustawień gry:
Obrazek
Jak widać w menu gry FPS jest wysokie.
Update Directa/Sterowników.
Powinno pomóc.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Robiłem i nie pomogło :(
To kombinuj ze sterownikami. Bo wątpię w to że jest to wina systemu/komputera.
Niby mam lepszy sprzęt ale mam laptopa więc praktycznie wydajność powinniśmy mieć taką samą. A średnia fpsów u mnie to 35.

Koleś na tym filmiku ma tą samą kartę co ty i ładnie mu Mafia chodzi.
Sciagnalem najowsze sterowniki do mojej karty graficznej i chodzi tak samo jak na poprzednich sterowanikach. Mi ta gra chodzi o wiele wiele gorzej niz na tym filmiku :(

A jest jakis program, zeby sprawdzic, czy nie jest popsuta jakas czesc komputera, albo cos podobnego?
Jaki to dokładnie model? Jak masz dobre chłodzenie, podkręć ją, na pewno pomoże...

u mnie po OC z rdzenia 550Mhz na 900Mhz dodało mi 10 FPS.
Zasilacz ma moc 400W. Jakim programem podkrecic karte? Moze to w jakis sposob popsuc ja, spalic, albo inna czesc?

Jak jaki to dokladnie model?

A moze potrzebny do tej gry jest Service Pack3? Ja mam SP2 - moze to byc przyczyna?
Jaki to dokładnie zasilacz? Marka i model.

Podkręcić możesz MSI Afterburnerem ALE NIE RÓB TEGO ZANIM NIE ZOBACZYMY ZASILACZA bo może pójść z niego ładny dymek :))

karty nie spalisz, chyba że się bardzo postarasz. Przy za dużym OC sama się wyłączy. Nie uszkodzisz jej, nawet gwarancji nie stracisz.
Codegen
ATX 2.03(P4)
model: 300XX
Jak najbardziej można spalić kartę :) Lub przegrzać i uszkodzić.
No i po czymś takim karta nie nadaje się na gwarancje.
To nie wina karty bo sam widziałeś jak chodziło temu co zrobił ten filmik :P
Więc nie ma sensu nawet próbować podkręcać.
Możesz jeszcze włączyć konto gościa i na nim spróbować odpalić Mafie.

Edit: Quatrox w najgorszym wypadku karta się pali. Uwierz mi ;)
Ale po podkręceniu karty będzie mu się przegrzewała i tak jak mówiłęś komputer się będzie wyłączał.
Codegen.. oj, źle, nawet nie ruszaj programów do podkręcania przy tym zasilaczopodobnym czymś.

Cukier, musiałby się baaaaaardzo postarać żeby ją uszkodzić. Po dobrze przeprowadzonym OC karta nadal ma gwarancje, o ile nie podnosi napięć.. bo to nie OC niszczy karte, tylko napięcie GPU.
Moze ten gosciu tez podkrecal karte :) Na pudelku od karty napisane jest ze potrzebuje ona minimalnie zasilacza o mocy 350W ... Po co logowac sie na koncie goscia? Tydzien temu formatowalem caly dysk ... Co myslicie o tym Service Packu 3? Macie go zainstalowanego, czy gracie na starszym?

Edit: Na koncie goscia gra chodzi tak samo ...