MAFIA-wersja premierowa

Witam. Otóż mam OGROMNE problemy ze znalezieniem gry MAFIA w WERSJI PREMIEROWEJ.Dlatego mi na tym zależy bo to co oferuje Kolekcja Klasyki to wg. mnie czysta kpina (min. możliwość wyboru poziomu trudności w wyścigu a co gorsza możliwość jego POMINIĘCIA-w ogóle chory pomysł, a na dodatek w filmikach w wersji KK gałki oczne nie są trójwymiarowe czyli zamiast gałek ocznych są tak jakby "mapki" oczu [Jezu, mam nadzieję że nie nagmatwałem :roll: ], a podczas gry w wersji KK nie ma widocznych rys na aucie gdy walimy np.kijem baseballowym). Jako wierny gracz Mafii takie rzeczy są dla mnie nie do przyjęcia :(/ .Czy mógłby ktoś coś na to poradzić?Będę BAAAAaaardzo wdzięczny :A
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Tu jest patch zmieniający wersję gry - może pomoże? Na razie tylko to mi przychodzi do głowy, bowiem nie grałem w Mafię od bardzo dawna i już nie jestem na bieżąco w tych klockach...
Obrazek
XtravaganZa WIEEELKIE DZIĘKI :)P :dance: :dance: Wreszcie mam "odpowiednią" wersję o taką jaką mi chodziło \:/ . Kurde ila ja to się wcześniej chrzaniłem z jakimiś innymi gównianymi patchami. Jeszcze raz wielkie dzięki.
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek