Mafia się zacina :(

witam mam problem dotyczący mafii II . Otóż zainstalowałem sobie tą mafie i włączyłem na średnich bo zauważyłem że dużych wymagań nie ma, no dobra menu się nie tnie i nic. Aż nie wszedłem do gry. O mój boże i jeszcze trochę :!: . Od razu postanowiłem zmienić ustawienia na małe i nic to nie dało . tak samo ... o to są moje parametry ;/

Kod:
Intel pentium Core Quad 2.4 GHz , 2.5 GB Ram , Nvidia geforce 7900 GTX windows XP

mafia ma mniejsze wymagania i mi się tnie. możliwe też że przez to nie działa że nie mam pełnego zasilania do karty graficznej w czym nie działa w 100%. Dlaczego nie ma zasilania ? przez zasilacz . Ale myślę że bez tego chyba zasilania się obejdzie . Więc proszę o pomoc . Co zrobić by mafia się nie zacinała (ona się tak jak by muli) mam średnio 10 FPS.

o to foto na jakich gram wymaganiach .

Obrazek
mam ten sam problem.nie wiem czemu tak sie dzieje...
i nikt nie pomoże ??
Ja mam identycznie i też nie wiem co robić :-(
+Mafia 2
Minimalne wymagania sprzętowe:

* system operacyjny: Microsoft Windows XP (SP2) / Windows Vista / Windows 7
* procesor: Pentium D 3Ghz / AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) lub lepszy
* pamięć RAM: 1,5 GB
* karta graficzna: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro lub lepsza
* miejsce na twardym dysku: 8 GB
* karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX 9.0c
* peryferia: Klawiatura i mysz lub pad kompatybilny z Windows

Mam wrażenie, że o to chodzi.
A ja natomiast uważam, że akurat tutaj wymagania nie grają jakiejś wielkiej roli. Poza tym - 7900GTX jest o wiele lepsza, niż 8600GT (TUTAJ macie :P), więc zapewne chodzi o wspomniane zasilanie - może karta prawie w ogóle nie jest używana?
Podaj zasilacz.
Obrazek
W grze występuję tzw memory leaks (wyciek pamięci) gra błędnie zarządza pamięcią ram i jest to wina gry nie sprzętu można mieć 6 GB ramu a gra i tak się będzie przycinać pomaga tylko restart gry. U mnie na Athlonie 64 X2 4200+ 2.5Ghz GF 9600GT i 3GB ramu takie zjawisko występuje gra się minimalnie przycina ale da się grać.
mafia-lagi-graficzne-t2213.html