Imigrant
2
witam mam problem dotyczący mafii II . Otóż zainstalowałem sobie tą mafie i włączyłem na średnich bo zauważyłem że dużych wymagań nie ma, no dobra menu się nie tnie i nic. Aż nie wszedłem do gry. O mój boże i jeszcze trochę . Od razu postanowiłem zmienić ustawienia na małe i nic to nie dało . tak samo ... o to są moje parametry ;/
mafia ma mniejsze wymagania i mi się tnie. możliwe też że przez to nie działa że nie mam pełnego zasilania do karty graficznej w czym nie działa w 100%. Dlaczego nie ma zasilania ? przez zasilacz . Ale myślę że bez tego chyba zasilania się obejdzie . Więc proszę o pomoc . Co zrobić by mafia się nie zacinała (ona się tak jak by muli) mam średnio 10 FPS.
o to foto na jakich gram wymaganiach .
Kod:
Intel pentium Core Quad 2.4 GHz , 2.5 GB Ram , Nvidia geforce 7900 GTX windows XP
mafia ma mniejsze wymagania i mi się tnie. możliwe też że przez to nie działa że nie mam pełnego zasilania do karty graficznej w czym nie działa w 100%. Dlaczego nie ma zasilania ? przez zasilacz . Ale myślę że bez tego chyba zasilania się obejdzie . Więc proszę o pomoc . Co zrobić by mafia się nie zacinała (ona się tak jak by muli) mam średnio 10 FPS.
o to foto na jakich gram wymaganiach .