Siema, mam taki mały problem Wszystko ładnie śmiga, ale po jakimś czasie nie ważne czy to misja, gra swobodna czy ekstremalna gra po ok. 5/10 minutach się crashuje i wywala do Windowsa. Mam Windows 7, prędzej na XP działało pięknie. Próbowałem już w trybie zgodności z Win. xp sp2, i jako administrator, ale to nic nie dało. Ostatnio pobrałem moda PolishTown, świetny mod muszę przyznać Co jeszcze nie crashuje mi gry jak na nim gram, nie próbowałem jeszcze misji, ani zwykłej swobodnej jazdy. Jak jest mod zainstalowany, to w menu, "Wprowadzenie" jest zastapione "PolishTown" jak uruchamiam ten tryb to mi nie crashuje. W oryginalnej grze po kliknięciu "Wprowadzenie" odpala się tylko początkowa Cutscenka, a w PolishModzie swobodna gra, chciał bym przejść grę kolejny raz, ale niestety jedną misję będę przechodził tydzień jak co chwile będzie mi się crashować Wie ktoś co z tym problemem zrobić? Według mnie jest to wina komputera, za nowy? Dodam też, że na laptopie moich rodziców śmiga pięknie, i nic się nie dzieje, problem w tym, że oni mają już z 3 lata ten komputer, też Windows 7, a ja nie cały rok, naprawdę jest to wina komputera?
Pozdrawiam.
PS. Napisałem niezrozumiałe głupoty, co nie?
Pozdrawiam.
PS. Napisałem niezrozumiałe głupoty, co nie?