Mafia, pudełko, oraz steam.

Witam, i zarazem proszę o pomoc. Dzisiaj byłem w centrum handlowym z zamiarem kupna gier. Kupiłem sobie Mafie II, oraz Saints Row'a 2. Na płycie od rowa był kod aktywacyjny do steama. Ale ma Mafi niestety go nie ma. Mam gre, wersje pudełkową, wydane 10 euro, ale nie mogę zainstalować. Kto może pomóc?
Mój login steam to : kajetek9
Jak nie możesz tak to zainstaluj przez Phoenix'a.Omija on zabezpieczenia steam'a.Albo po prostu zgłoś reklamację.
Możesz to rozwinąć? Jestem totalnie zielony w tym kwestiach.
Phoenix to program który umożliwia instalowanie gier dedykowanych na Steam (w tym właśnie Mafia II), z tym że niekoniecznie na Steama - oznacza to że możesz wgrać na przykład mody do Mafii II bez problemów.
A jeśli chodzi o brak kodu aktywacyjnego to po prostu idź zgłoś reklamację do wydawcy. Zgłoś po prostu że w twoim egzemplarzu gry, którą kupiłeś, nie było CD-Key.
Dzięki za pomoc. Tylko tego phoenixa nie ogarniam. W poniedziałek przejdę się do wydawcy. Albo może mi coś podlinkujecie do tego phoenixa? Ja mam wersje 1.4 beta 7 ;)
Tu masz jak przez Phoenix'a instalować.
http://www.youtube.com/watch?v=-w8g3JDvI-c
Dziękuje za pomoc, poszedłem dzisiaj do Dixons'a i wymieniłem na inny egzemplarz. Tym razem z kodem aktywacyjnym ;)
A więc po problemie.

Obrazek