Mafia - posypała się po instalacji modów

Witam, moja wersja gry 1,1 z polskim patchem.
Zmieniłem plik rw_data.dll, po czym zainstalowałem City Bars mod, Airplane mod i mod dzięki któremu w swobodnej jeździe dostępne były wszystkie pojazdy z gry. Korzystałem z linków z Waszej strony.
Teraz mogę odpalić grę, samouczek, jednak po wybraniu misji lub swobodnej jazdy gra wywala mnie do windowsa.
Zauważyłem, że w autoencyklopedii nie mam żadnych samochodów, w samouczku nie mogę wsiąść do taksówki, ludzie też się dziwnie zachowują (staja w miejscu)
Co mogłbym teraz zrobić?
Usuń wszystkie foldery (oprócz savegame) z folderu, gdzie masz zainstalowaną grę. To powinno pomóc ;-)
Czyli reinstalka moim jedynym wyjściem?
W ten sposób nie reinstalujesz gry, tylko usuwasz pliki modów ;-) To podstawowy sposób ;-)
Rzeczywiście, działa, nigdy bym o tym nie pomyślał.
Dziękuję

PS:
Gra działa, ale city bars mod który zainstalowałem jeszcze raz nie. Tak naprawdę oprócz moda zmieniającego pory dnia nic mi nie działało. Wiesz może dlaczego?
Tu powinien się wypowiedzieć się ktoś wyższy rangą, ale wydaje mi się, że akurat w KK jest coś tak ''porobione'', że niektóre mody nie chcą działać. Sam mam gierkę z Playa, więc nie znam szczegółów. ;-)
Mod instalowałeś do katalogu z grą? Może nie wiesz, ale wiele modów nie jest ze sobą kompatybilnych.
Moja wersja nie jest z Kolekcji Klasyki..
Była oryginalnie po angielsku, dograłem patcha z polska wersją. Przy wgrywaniu kierowałem się poradnikiem zamieszczonym na forum, instalowałem je z Waszej strony a grę mam w "sugerowanej" lokalizacji tj. C:\Program Files\Mafia.
Sprawdzasz w odpowiednich trybach, tj. swobodna jazda (niezapisana gra) - miasto? Na CityBars Mod instalowałeś jakiś inny?
Już wszystko działa - dziękuję Wam bardzo. Macie tutaj jakieś systemy typu podziękuj?
Mam jeszcze jeden problem ale nie chciałbym zaśmiecać forum - chodzi o Mod Lost Heaven 1932 - moglibyście zajrzeć do tamtego tematu?
Jeszcze raz dziękuję