Mafia nie idzie pod Windows 7

czesc jestem nowy
mam mafie z KK i windows 7
wszystko ladnie sie zainstalowalo do czasu gdy jak wlaczam to nic sie nie pojawia
probowalem tryb zgodnosci z xp sp3 i ze zwyklym ale to nic nie dalo
byl jeden temat o tym ale tutaj tez nic nie pomoglo
mam o wiele wyższe wymagania niz pisza na pudełku
co robic ?
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Jaka wersja 32 czy 64 bitowa
I czy wyskakuje Ci jakis błąd?
Powiem że mam 32 bitowa wersję i gra chodzi jak marzenie.
wlasnie mam 32 bitowa a i jak klikam w ikonke to nic sie nie pojawia :roll:
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
To dziwne.
Może spróbuj reinstalować mafię i sprawdź czy to coś da.
juz wczesniej to robilem ale nic z tego
a moze jakies patchy pomoga?
Obrazek
Bo masz to uruchomić przez steam... Zaloguj się/biblioteka/graj, Wszystko śmiga ;-)
Prezes napisał(a):
Bo masz to uruchomić przez steam... Zaloguj się/biblioteka/graj, Wszystko śmiga ;-)

Gdzie to znajde
Obrazek
@Prezes:
Chodzi mu o pierwszą część Mafii

Raczej patche nic nie dadzą bo Mafia z KK ma już patch 1.2

Może spróbuj z wpisem w rejestrze tak jak w tym temacie, choć wątpie aby to coś dało.
brak-listy-misji-w-capone-tu-jest-rozwiazanie-t645.html
Lub wejdź do katalogu z grą i uruchom z pliku start.exe
Nie mam start.exe :/ mam za to game.exe ale to tez nic nie daje
Obrazek
Jeśli to KK to powinien być plik start.exe
To musi być wina braku tego pliku
to czekaj mam wejsc w komputer w moim przypadku to dysk d i folder mafia tak i tam szukac :?:
Obrazek
Tak, dokładnie tak
Sam mam KK i w folderze gry mam start.exe
Mi jak sie instalowalo to nie utworzylo samo folderu tylko ja sam musialem najpierw odinstalowac a nastepnie zainstalowac do mojego folderu
Obrazek
Hmm.. Zarzuc może screena swojego folderu z Mafią
Obrazek

Te pliki a0 a1 to nie wiedziałem , jakim programem otworzyc
Obrazek