Mafia nie chce sie uruchomić

Witam
Mafia 1 nie chce mi się uruchomić nie ma żadnego błędu czy coś w tym stylu mam windows 7 robiłem zgodność z windows xp uruchomiałem jako administrator i nic.
Proszę o pomoc
Jaka wersja gry ? KK ? zmieniałeś Windowsa a gra była na innym dysku? miałem tak niedawno. Pomogło włączenie setup- czyli tak gdzie ustawiasz rozdzielczość ,dzwięk itp. a Jak nie to reinstalacja. Lub ściągnięcie łatki 1.2 lub 1.0. Podaj też Windows 32 czy 64? bo na tym drugim to wiele programów nie działa. Tym bardziej gra co ma 10 lat.

@down:

Ja mam z KK na win 7 i chodzi. Co do wersji Windowsa już zapytałem mogłeś po prostu przepisać mojego posta. A czy home czy professional to nie ma znaczenia. bo i na tym i na tym działa.Sam sprawdzałem wiec wiem co mówię.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Jeśli masz z KK to ci nie ruszy niestety. Podaj jaki dokładnie system operacyjny. Czy 32 czy 64 bity i jaka wersja home biznes ultimatum ?

Kolega wyżej zapytał o to samo
Ostrzeżenie +1 = b/d 26.07.2011 - M.
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
mam kolekcja klasyki wersja 1.02 chyba 64 bity wersja Professional
Przeinstaluj grę , jeśli nie będzie chodzić to spróbuj wgrać łatkę 1.0. lub cracka no cd. (żeby chodziła bez płytki.. )Oczywiście jeśli masz oryg. grę :)

przeinstalowałem chyba 5 razy a gdzie znajdę łatkę 1.0. lub cracka no cd. Mam oryginalną grę
http://www.mafiapub.com/patch.php
pierwszy z góry. zainstaluj gdzieś do folderu na pulpicie a potem spróbuj samego exe wkleić do gry. Jeśli nie pójdzie to cała zawartosć tego folderu. Jeśli gra nie będzie chodzić to niestety więcej nie pomogę bo nie mam pojęcia dlaczego nie chodzi. Zmniejsz też głębie kolorów na pulpicie do 16 może coś to da..

tak i jego uruchom: musi się zamienić z game.exe który już tam jest

robertRobin88

DZIĘKI WSZYSTKO DZIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

Problem rozwiązany