Mafia nie chcę się uruchomić

Witam.
Zainstalowałem na swoim komputerze Mafie 2. Instalacja przebiegła bez zarzutu i wszystko było ok do czasu uruchomienia gry. Gdy chciałem włączyć mafie pokazało się małe okienko z napisem MAFIA 2 które po chwili zniknęło i pojawił się czarny ekran, a następnie gra wyłącza się do pulpitu :/ Instalowałem już PhysX oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej ale to i tak nic nie daje;/ Macie może jakieś pomysły co moge zrobić żeby uruchomić mafie?

Dodam tylko że mój system to Windows 7 Home Premium

Z góry dzięki za odpowiedź :-)

3. Zgodnie z netykietą zakazane jest:
• pisanie wiadomości (w tym nazwy tematu) wielkimi lub mieszanymi (mIeSzAnE) literami
Ostrzeżenie ustne. Następnym razem warn.
Heh ,duzo osób ma ten problem na pirackich forach. Więc albo masz pirata albo masz złą karte graficzna w co wątpie bo pewnie w demo grałeś.
uruchom w trybie zgodnosci ze starszym windowsem
Możliwe, że to przez kartę bo mam laptopa a karta to Mobile Intel GMA 4500M, a uruchamianie w trybie zgodności też nie działa.
Gra nie działa na zintegrowanych kartach graficznych.
No to by wiele wyjaśniało...
No cóż nie pogram sobie...trudno
Dziękuje bardzo za odpowiedź :)
Maf napisał(a):
Gra nie działa na zintegrowanych kartach graficznych.

Bzdura...

na GF6150SE Mafia II działała z 1 FPS'em. Taka ciekawostka.
Szukałem właśnie takiego tematu, dokładnie takiego tematu, opisującego problem który tyczy się również mnie . Co robić w moim przypadku ? proszę o pomoc, bo naoglądałem się trailer'ów Mafii 2 i poprostu nie może się obejść bez grania w tą grę przez moją osobę :mrgreen: Dodam, że mam problem z uruchomieniem dema . Dzięki z góry !
Czyli jednak działa na zintegrowanych, więc dlaczego na mojej nawet uruchomić się nie che??:/
POMOCY :-) Mam problem otoz zainstalowalem mafie 2,mam do niej cracka i gdy che go zainstalowac to wyskakuje mi "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie poniewaz nie znaleziono binkw32.dll..." Nie wiec co zrobic :-/

POSTY POŁĄCZONE

Sciagnolem Steam i jak chce odpalic Mafie to nic sie nie dzieje sciagalem cracka skidrow i nic Pomocy

Po pierwsze Edytuj posty
Po drugie nie pomagamy piratom, więc nie oczekuj na odpowiedź //dosia92
Crack'a się nie instaluje,a podmienia z oryginalnym plikiem.Nie dubluj postów kolego.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.