Mafia na PS2

Mam problem z mafią na PS2 bo jest mniej rozbudowana. Konkretnie mam problem z misią "Whore" tł. "Dziwka" normalnie na kompie przechodziłem ją bo w którymś pokoju był nóż i tym nożem zabijałem gościa w białym garniturze. A w mafii na PS2 tego dodatku nie ma i muszę robić w hotelu rozrube. A przy pomocy Joystika to trudne.

Może ktoś zna jakiś trick lub kod aby można to było przejść w łatwiejszy sposób :?: :?: (Pamiętajmy, że to mafia na PS2)
Obrazek
Mała porada. Najpierw idź do pokoju tej dziwki i załatw co masz załatwić. Potem wejdź na ostatnie piętro, zabij stojącego tam ochroniarza i przyczaj się przy schodach. Wszyscy pozostali ochroniarze przybiegną w twoim kierunku, a ty ich zdejmuj po kolei ;) Powodzenia
Obrazek
dzięki za radę muszę spróbować.

A teraz mam jeszcze jeden problem jaki jest najłatwiejszy sposób na przejście misji "OMERTA" ja rozwalam wszystkich gości w pierwszym pomieszczeniu a potem wchodzę do hangaru od tyłu i rozwalam ze 3 gości i mnie zazwyczaj zabijają.
Ma ktoś taki wypróbowany (najlepiej też łatwy) sposób na przejście tej misji na PS2?
Obrazek
@kozielek97 Spróbuj ich rozjechać ciężarówką. Taki czarnuch nią przyjedzie w okolice hangaru (musisz go zabić, bo ma łom i zaraz zacznie biec w Twoim kierunku). Musisz wjechać do hangaru od przodu.
tego w mafii na ps2 nie ma, tak przechodziłem na kompie i jak grałem na konsoli to specjalnie czekałem na tę ciężarówkę, ale ona nie przyjeżdżała .
Obrazek
Sorry za wprowadzenie w błąd, ale myślałem, że jest tak samo, jak na PC.