[Prezentacja] Mafia Multiplayer Race Mod

Grałeś w Mafia Multiplayer Race Mod?
20% (4)
45% (9)
35% (7)
Liczba głosów: 20
Witam. Zbieram informację na temat Mafia Multiplayer Race Mod. Jeśli wie ktoś coś o tym modzie proszę aby tu napisał :mrgreen: . Przyda się każda wzmianka, screen albo wersja moda.
A to jest już jakiś multiplayer?
Obrazek
Od dawna, ale tylko wyścig. Początkowa wersja pozwalała się scigać tylko po torze znanym z głównego wątku, potem dodano inne mapy, czyli pozostałe części miasta.
Pobrałem ten mp ale udało mi się odpalić tylko wyścigi w wersji single player , na screenach widziałem zakładkę multi ale w grze jej nie miałem
Bo na to trza mieć metodę.
W głównym menu gry najeżdżasz kursorem na "twórcy" (najeżdżasz, nie klikasz) i czekasz aż kamera w menu najedzie na model samochodu sportowego. Wtedy klikasz w "twórców" i masz menu do multiplayera.
Robiłem tak, było tam menu wyścig i mistrzostwa ale mutliplayer jak na screenach nie było
macie jakieś linki do tego?
Obrazek
Acozz napisał(a):
Robiłem tak, było tam menu wyścig i mistrzostwa ale mutliplayer jak na screenach nie było

A jaką masz wersję gry?
1.0 ze spolszczeniem
O ile mi wiadomo to twórcy gry przywrócili ukrytą funkcję multiplayer w wersji 1.1 lub 1.2.
Hmm to mam pobrać patcha 1.1 i pobrać multiplayer a jak się nie uda to 1.2 i pobrać mutli czy sam patch?
Ściągnij 1.1, zainstaluj patcha i multirace'a. Jeśli się nie uda to ściągnij 1.2, zainstaluj patcha i multirace'a.
No i co z tym?

Na jakiej wersji to będzie działało w sieci?

Kolega testował - ale żadnej możliwości gry w Internecie nie było :(
Ja się za to zabiorę jak tylko kupie Mafię, ściągać nie zamierzam bo to obraza gry.
Ja dla chętnych wstawiam link do pobrania tego moda -> ->Racing Mod, wystarczyło poszukać :-D
Obrazek