Drobny złodziejaszek
202
Siemanko
Moi drodzy przyjaciele, ostatnio wpadłem na moim zdaniem świetny pomysł. Temat próbowałem wyszukać ale nie znalazłem.
Ogólnie rzecz biorąc projekt nazywałby się "Video MafiaTown"
A więc pomyślałem o tym, że nasze forum jest świetne. A bardzo miłym dodatkiem i reklamą byłyby filmiki związane z mafią, czyli lepsze gameplaye, walkthroug'i, bądź po prostu filmiki które kręcilibyśmy podczas zabawy, po to by pokazać piękno mafii. Testowanie nowych modów jak i ukazywanie tych które już są.
Byłbym skłonny utworzyć konto w popularnym serwisie YouTube
i wrzucać tam filmy naszego wykonania. Montowałbym je, ponieważ nie sprawia mi to żadnego problemu i trochę już w tym siedzę.
Jeżeli jesteście za tym pomysłem prosiłbym o zagłosowanie, aby wszystko było wiadome.
Oczywiście filmy musiałyby być dobrej jakości, bez zacinania się, beznadziei niestety nie chciałbym pokazywać. Dodawać do folderu z plikiem video można by dodawać ewentualnie interesujące screeny.
Spakowane pliki można by przesyłać do mnie pocztą adres:
bądź wstawiać na jakieś servery pozwalające na darmowe umieszczanie plików bez konieczności czekania ich pobranie, i limitów przykłady: bądź innych źródeł.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, tylko nie krzyczcie i nie wyzywajcie ! :)
Moi drodzy przyjaciele, ostatnio wpadłem na moim zdaniem świetny pomysł. Temat próbowałem wyszukać ale nie znalazłem.
Ogólnie rzecz biorąc projekt nazywałby się "Video MafiaTown"
A więc pomyślałem o tym, że nasze forum jest świetne. A bardzo miłym dodatkiem i reklamą byłyby filmiki związane z mafią, czyli lepsze gameplaye, walkthroug'i, bądź po prostu filmiki które kręcilibyśmy podczas zabawy, po to by pokazać piękno mafii. Testowanie nowych modów jak i ukazywanie tych które już są.
Byłbym skłonny utworzyć konto w popularnym serwisie YouTube
i wrzucać tam filmy naszego wykonania. Montowałbym je, ponieważ nie sprawia mi to żadnego problemu i trochę już w tym siedzę.
Jeżeli jesteście za tym pomysłem prosiłbym o zagłosowanie, aby wszystko było wiadome.
Oczywiście filmy musiałyby być dobrej jakości, bez zacinania się, beznadziei niestety nie chciałbym pokazywać. Dodawać do folderu z plikiem video można by dodawać ewentualnie interesujące screeny.
Spakowane pliki można by przesyłać do mnie pocztą adres:
bądź wstawiać na jakieś servery pozwalające na darmowe umieszczanie plików bez konieczności czekania ich pobranie, i limitów przykłady:
www.przeklej.pl
http://www.zshare.net
http://www.zshare.net
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, tylko nie krzyczcie i nie wyzywajcie ! :)
Say Hello, to Mr. Tommy †