Mafia Mod, prośba/pytanie

Witam Gangsterzy Salirie'go :).
Mam małą prośbę otóż:
Grałem sobię na 2 modach: Freeride Expansion, City bars Mod, Little Park mod (wszystkie są godne polecenia) i tak pomyślałem czy na forum była by osoba która połączyła by te mody tzn. dała kilka budynków czyli: bar morello, magazyn Salliere'go i Morello i dom Tomm'iego z FreeRideExtreme, dała by możliwość rekrutowania gangsterów (z thompshonami, strzelbami i coltami). I żeby dodała to do modyfikacji FreeRide Expansion.
Nie chcę tu żebrać, a jedynie poprosić o taką rzecz. Jeżeli ktoś zrobiłby taki mod obiecuję że w miarę moich możliwości odwdzięczę się np. reklamując czyjąś stronę czy Kanał na YT.
Bardzo proszę też o nie banowanie.
I jeszce jedno proszę pomóżcie :)

Pozdrawiam!
To już musisz pisać do twórcy modów , moja wiedza nie jest w tym duża ale wydaje mi się że my nic z tym nie możemy zrobić.
Chyba jednak nie da rady Ci pomóc.

Pozdrawiam.
Raczej byłoby wykonalne, ale mało prawdopodobne aby ktokolwiek się tego podjął.
Heh skoro pewnie nie ma na co liczyć to zapytam tak. Poleci ktoś jakiegoś fajnego moda (ew. da link i opis polski bądź angielski).

P.S. Proszę żeby moderatorzy nie zamykali tematu i nie wrzucali do archiwum, może ludzie skorzystają na tym np. dowiedzą się o ciekawych modach których na waszej stronie nie ma.

Pozdrawiam :)

Tematów na temat modów było już mnóstwo, wystarczy użyć wyszukiwarki i dostaniesz mnóstwo wyników. Nie ma sensu po raz kolejny pisać mnóstwa postów na temat tego, który mod jest najfajniejszy. Są opisy, wystarczy przeczytać i znaleźć coś dla siebie. Temat zamykam - niv