Mafia II - Na żywo.

Więc? Ja wyłączyłem po 4 minutach bo pierwsze 10 minut to problemy techniczne. To więc tak dali ogromny spoiler i nie pomineli cut-scenek. Myślałem ze jakaś czysta rozrywka no ale nic :-| Co ciekawe właśnie dowiedziałem sie jak wygląda pierwsza misja lub samouczek to był sam nie wiem.
Obrazek
To chyba dobrze, że nie wiesz, bo w takim razie może będzie element zaskoczenia jakiś. Mocno się przespoilerowałeś?
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Ja też wyłączyłem, rozwalili mnie totalnie a myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy.
To tylko moje zdanie, ale według mnie stracą przez to klientów. Ktoś obejrzy sobie całą godzinę rozgrywki (ja wyłączyłem na ekranie ładowania xD) i albo dopatrzy się błędów i nie kupi gry, albo pomyśli, że skoro już widział godzinę to nie warto kupować gry, lepiej ją ściągnąć.
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
Mieli 2000 widzów, nie sadze żeby ktoś nie kupił gry dla tego że ujawnili jej Gameplay. A co jak ktoś wrzuci na YouTube w czasie premiery 24, to co 27 już nikt nie kupi? :> Bez sensu.

Nie chce mi sie spojlerowac więc opiszę bez infa.
Urzekło mnie intro prowadzające takie że czuje się smaczek gry ;-)
Nie spodobała mi się pierwsza misja, dalej było ok.

Błędów troszku naliczyłem, takie jak brak animacji przy upadku z 1,5m, normalny człowiek ugina nogi,a Vito spadł na deche :mrgreen:
Takie też jak teleport przy otwarciu drzwi, nie jest jak w GTA ze otwieramy i wchodzimy, raczej klikasz i jesteś na klatce.
Realistyczna gra? Nonsens. Wychodząc z domu nie za klucza się drzwi,tak samo w samochodzie,

Gra zapowiada się cudownie lecz jest wiele nie doróbek z gra, jeżeli mamy auto w śniegu, to uderzając w coś śnieg nie spada z dachu.

Ale to tylko gra, to są moje sugestie. Mi to np nie przeszkadza :-)

No i to na tyle. Zauważyłem że misje da sie przechodzic na rożne sposoby
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Dziwne że ja tego nie zauważyłem.. W demie to jest. Przy upadku jak wchodzisz do samochodu także troche cie nie rozumiem. Najbardziej rozwalały mnie wiadomości trollów czy chce ktoś przepis na gofra albo z krzyżem :-?
Obrazek
Packie, Ja podałem przepis na Gofra, to już każdy chciał :>.
Peequu byłem.

Sry za Offtopic'a.

Słyszałem że odblokowanie gry, tzn jak ruscy juz ja mają nastąpi 27?
Nie moga sobie przestawić zegarka w systemie ; P.
Ale pewnie działa jako aktywacja przez neta, wiec 24 już powinni mieć.
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Ja oglądałem całą relację i nie żałuję, wręcz przeciwnie narobiłem sobie jeszcze większego apetytu na ten tytuł. Oczywiście przedmówcy mają częściową rację, niektórzy po obejrzeniu pewnie zrezygnują z kupna a część pewnie skusi się na zakup.
Moje zdanie nt. pokazu ?
No cóż:
- mogli nie pokazywać cutscenek (chociaż starałem się w ich trakcie nie wsłuchiwać za nadto w to co kto mówi i patrzeć na nie xD ).
-wprowadzenie : mogli przynajmniej pominąć pierwszą misję ( i za to daję wielkiego minusa )
-ilość misji: no cóż parę ich było ( w pewnym momencie myślę sobie czy już nie minęła godzina ? Ale jeśli wszystkie cutscenki były puszczane to nie m się co dziwić, że nie wyrobili się w 1 godzinie).
-na plus mogę zaliczyć pytania widzów i odpowiedzi prowadzących pokaz
Peequu a no tak pierw cie zjechałem a potem pozdrowiłem Acozza :lol:
Obrazek
czy to jest ten filmik?
http://www.ustream.tv/recorded/9046446

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Tak ten, ale ja nie ogladam aby smaczka sobie nie robic :D
robertRobin88 napisał(a):

Tak.
Nawet się ciesze, że nie oglądałem tego filmiku zniszczyło by to tylko klimat i chęć na zakup gry :lol:
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Dokładnie Sollozo, chociaż ja obejrzałem początek tzn. dotąd gdy ,
Ogólnie miło ze strony twórców,ze zdecydowali się na coś takiego :-)
Obrazek
Dobrze, że tego nie oglądałem. :-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."