Mafia II Multiplayer

Mafia miała mieć multi, info z GOL.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=53017

Co o tym sądzicie ofc, nie dadzą wersji multi w pełnej wersji, lecz fajnie by było pograć :mrgreen:
Obrazek
Jeśli coś takiego będzie, to mam nadzieje, że powstaną serwery RolePlay, będzie miodzio grać, wczuć się w postać mafiosy no i z innymi dzielić się rozgrywką zarabiając kasę dla założyciela mafii. ^^,
Obrazek
Jestem jak najbardziej za! Super byłoby przejść Buzzsaw na przykład z inteligentnymi graczami
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Mam nadzieję, że powstanie multi od graczy, tak jak było to w przypadku GTA SA. Ale za nim takie coś wyjdzie, to chyba wieki miną...
"Next time... There'll be no next time"
Jestem pewny, że fani sami postanowią zrobić multiplayer ;). Wg. mnie byłoby to dobre rozwiazanie. Wyobrazcie sobie: scigamy sie, zabijamy, współpracujemy, zwiedzamy miasta... Powinien się pojawić multiplayer :).
Tylko żeby nie skończyło się tak jak w przypadku pierwszej części. Chęci były ale nigdy nie zrealizowano pomysłu. Dla mnie muliplayer może nie istnieć, ale mimo wszystko byłoby ciekawie.
muore il bandito, la mafia vive
Fajnie gdyby stworzyli MP gdzie byłby misje Co-Op i razem z kilkoma graczami wykonywałoby się jakąś misje, która nie jest związana z mafią, tylko po prostu całkiem inna misja - fajnie by było. No i przydałby się zwykły DM, TDM, RACING no i pewnie w przyszłości jakiś gracz zrobi mod roleplay, bo wątpie, aby oni wbudowali taki typ gry.

W GTA też nie było MP, dopiero powstało w gta iv. A tak to gracze sami tworzyli, np, SA:MP
Obrazek
Jestem za, ale tylko do co-op. Nie przepadam za internetowymi siekankami, ale misje w co-opie w CoD już lubiłem przechodzić.
O tym multi to pisałem na shoucie w dniu premiery dema ;]
I nie tylko jest parę odniesień do pingu itp. jest więcej tego Np. Kod dotyczący Spawnu postaci itp.
Dużo tego jest.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Mnie tam do multi zbytnio nie ciągnie, aczkolwiek nie obraziłbym się, gdyby powstało :-D
Cukier napisał(a):
O tym multi to pisałem na shoucie w dniu premiery dema ;]
I nie tylko jest parę odniesień do pingu itp. jest więcej tego Np. Kod dotyczący Spawnu postaci itp.
Dużo tego jest.

Na shoucie nie siedziałem. Tylko czekałem aż mi sie Mafia ściągnie :-P Co do multi mi wystarczył by tryb Race :mrgreen:
Obrazek
No cóż MP w Mafii II byłby świetnym pomysłem ale tylko co-op. Co do zabijania się nawzajem w Mafii w MP to bym nie chciał.

W niedalekiej przyszłości zostanie ogłoszona loteria zorganizowana przez 2K Games. Aby uzyskać dostęp do tejże loterii musimy znaleźć ukryty gdzieś w Empire Bay plakat z logiem Mafii II. Jeżeli go znajdziemy, zostanie przydzielony nam unikalny klucz umożliwiający udział w zabawie.
Nie wiadomo kiedy dokładnie ruszyloteria.
Ledwo co minął dzień od premiery dema, a redaktorzy serwisu modmywhat.com już zaglądają do jego środka. Co tam znajdują? Listę komunikatów typowych dla wieloosobowej rozgrywki. Jednak czy warto mieć jeszcze nadzieję? A może po prostu twórcy zrezygnowali z tego pomysłu tak jak to miało w pierwszej części Mafii? Czas pokaże.
Obrazek