Imigrant
3
Wpadłem ostatnio na fajny pomysł. Może być wykorzystany jako dodatek albo zrobiony przez moderów bo ja nie umiem się w to bawić. Więc zaczyna się gdy kończy się oryginalna opowieść Vito został oczyszczony z zarzutów i nikt nie był na niego zły, postanowił rzucić mafie i rozpocząć uczciwe życie, spotkał miłość swojego życia, założył dom. Pewnego dnia dostaje anonimowy telefon ze zginie. Tam kilka misji ucieka przed psychopatycznym mordercą. Stara się dowiedzieć kto to jest wykonując znowu kilka czarnych robót. Potem okazuje się w spotkaniu twarzą w twarz z psychopatą ze to Joe tylko nie zastrzelił Vito bo mu się ammo skończyło no i Joe tłumaczy się że wtedy gdy go rozdzielono wiedział co się święci i zdążył powystrzelać wszystkich w samochodzie i uciec i zaplanować zemstę że Vito go wyruchał ( a przecież wiemy że to nie jego wina). Potem okazuje się że mafijna rodzina chciała się pozbyć VIto i podpaliła mu dom razem z jego żoną (motyw jak w max paynie :P ) no i Vito oraz Leo chcą się zemścić zabijając głowę rodziny i tam kilka misji jak do tego dążą potem wielka ucieczka na stacje kolejową i gdzieś uciekają ;) taką mam wizję co wy na to ?