Mafia II już do zamówienia!

Mam dla Was szczęśliwą wiadomość ;) Można już zamówić Mafię 2! To nie żart! W TYM internetowym sklepie możemy złożyć przedpremierowe zamówienie za £24.99, czyli ok. 107zł ;) Zamawiając ją przed premierą, która, według tej strony, zapowiedziana jest na 01.12.2008 roku, zaoszczędzamy £10 ;) Kupuje już ktoś? :mrgreen:

PS. Od Acozza dostałem link do kolejnego, tym razem czeskiego sklepu z Mafią 2 ;) ABy do niego wejść kliknij TU Równowartość 899KC to ok. 125zł, więc w rodowitym kraju wychodzi to więcej, ale jest bliżej :mrgreen:
Szkoda, że wydałem już kase po urodzinach, nie przypuszczałem, że już są oferty przedpremierowe... :-( A tak ogólnie to bardziej mnie kusi do zakupu czeska wersja (bo ten język zdaje się być bardziej zrozumiały i nie trzeba wielu słów szukać w słownikach ;-) ) zastanawiam się tylko, ile potrwa dostawa... Bo na pewno to bliżej, ale i tak daleko...
Z Wielkiej Brytanii dostarczenie kartki pocztowej zajęło (o ile dobrze pamiętam) 5 dni, więc przypuszczam, że z Pragi to będzie coś koło 3 dni, ponieważ odbędzie się to raczej drogą lądową ;) Korona czeska pozostaje niezmienna w ciągu miesiąca co do złotego, a cena funta spada.
To musiała być dobra firma wysyłkowa, bo te 3 dni dochodziła do mnie bardzo podobna gra... z Warszawy!
Czas dostarczenia przesyłki zależy np. od tego czy jest wysyłana jakąś firmą wysyłkową, lub naszą pocztą polską :D. W kraju trwa to zazwyczaj 5 dni roboczych a międzynarodowe to za bardzo nie wiem.

A wracając do tematu jeżeli ta oferta jest prawdziwa (Chociaż fałszywe bardzo rzadko się pojawiają) a w trakcie tworzenia mafii II nie będzie jakiś poślizgów to premiera jest zapowiedziana na 01/12/2008. Teraz tylko pozostaje czekać na oficjalne potwierdzenie.

/// No i takie posty masz pisać ;)

Edit by Kevin
Ja poczekam na mafie pare miesiecy az zejdzie do ceny ok. 50 zl (albo taniej). a to dlatego ze moj BMX pochlanie niewyobrazalne ilosci pieniedzy :-|
Ludzie spokojnie, jak podadzą w końcu datę premiery, to i Cenega ruszy z przyjmowaniem zamówień przedpremierowych. Mnie kusi czy by sobie własnie przed premierą nie zamówić, oczywiście od Cenegi.
Obrazek
Jak kupić, to po oficjalnej premierze w Polsce :D
Ja kupie pierwszego dnia kiedy wyjdzie w Polsce :-)
Hahaha...to wydasz kupe szmalu stary.
Ja poczekam jak cena troszki spadnie...ale założe się że i tak na mojego kompa nie wejdzie:(
muore il bandito, la mafia vive
Ja mam trochę dylemat kiedy kompa kupić czy teraz czy może jak już będzie wiadomo jakie mafia II będzie miała wymagania
Wszystko ciągle tanieje, więc lepiej sobie kupić w późniejszym czasie.
Extreme napisał(a):
Ja mam trochę dylemat kiedy kompa kupić czy teraz czy może jak już będzie wiadomo jakie mafia II będzie miała wymagania

Najtaniej dostaniesz po świętach Bożego Narodzenia :p
Albo od razu krewnych poproś aby Ci zafundowali Mafie 2 na gwiazdkę ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Wsumie macie racje lecz boje się że wszystko inni wygadają i kiedy zagram w tę gre nie będe już tak ciekawy :-? wszystko już będe wiedział :roll: