wojtas022 ---> he he. Ja w sumie wolałbym teraz okładkę taką jak w GTA IV czyli same artworki. Oczywiście byłoby to mega zgapione, ale taki styl mi się podoba.
wojtas022 ---> he he. Ja w sumie wolałbym teraz okładkę taką jak w GTA IV czyli same artworki. Oczywiście byłoby to mega zgapione, ale taki styl mi się podoba.
No tak tylko ogólnie nie jest zbyt dużo artworków do Mafii II i nie wiadomo jak to będzie wyglądało bo mi osobiście okładki z GTA podobają się. Ciekawe jakby to wyglądało z Mafią II?
"Najlepszym wypowiedzianym słowem jest milczenie..."
Jak dla mnie jest to okładka Mafii 2 na PS3. Lecz jeśli nawet jest to prawdą, to według mnie mało prawdopodobne jest aby Mafia 2 trafiła do sklepów w takiej oprawie. Lecz wszystko jest możliwe
Pewnie tak, ale kto wie. Może wolą wydać więcej peso na grę, niż na okładki Szkoda, że nie ma lepszego zdjęcia: byłoby widać wymagania xD
To już by była przesada :D Ogólnie to wydaje mi się, że to może być taki chwyt marketingowy, że specjalnie to zostało zasłonięte słuchawkami, żeby jednak coś było widać, ale nie wszystko :P
Zobaczcie jak oni tam muszą ciężko pracować, nawet do domu nie wracają - Wszyscy mają brody
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film] "Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół] "W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Nie wiesz jak to znalazłeś? Twórcy Mafii II Cię porwali i wyprali mózg. Po powrocie do domu posadzili Cię od komputerem i włączyli tą stronę. Teraz będziesz co jakiś czas podsyłał nam newsy "nie wiadomo skąd", które okażą się prawdą. Oto jak znalazłeś opakowanie tej gry.