Mafia II Beta download ??

Witam !
Szukając po necie filmików i różnych śmiesznych rzeczy o Mafii II zauważyłem dużo Mafii II Wersja Beta do pobrania ;)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
W co ty wierzysz chłopie. Ledwo screeny wyciekają a ty chcesz betę pobierać?
Pobierałeś jakąś? Jakieś kilka miesięcy temu, też ktoś znalazł coś podobnego. Okazało się, że to aplikacja instalująca trojana, bez grama gierki. :->
Po pierwsze,taka informacja byłaby umieszczona na MafiaTown.Po drugie,w bajki wierzysz? Eh,jeden człowiek coś powie/zrobi i wszyscy w panikę/płacz/cokolwiek .Nie ma to jak internet ;p
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Nawet nie mam zamiaru tego pobierać ;d
Wiem że to będzie syf jakiś ;)
Ale chciałem waszą opinie o tym usłyszeć ;d
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Sam fakt o tym, że twórcy jeszcze nie skończyli gry mówi nam, że wszystko co pojawia się pod nazwą MAFIA 2 BETA DOWNLOAD, lub Mafia 2 demo, to zwykły fake. Chcecie, ściągajce, ale poźniej nie płaczcie...
muore il bandito, la mafia vive
Jak dotąd (chyba) żadne czasopismo, program nie miało dostępu do studia 2K Czech. Wy chcecie aby była beta lub demko, jak nawet czasopisma, programy, nt. gier (chyba) jeszcze nie mają do niej dostępu.
Przepraszam za odkop ale nie wiedziałem gdzie dać to więc: http://www.youtube.com/watch?v=nlRzOHTMxgM. Z ciekawości wszedłem na YouTube i wpisałem "Mafia 2" po czym dałem "ostatnie dodane". Zauważyłem to. Co o tym sądzicie? Fake?

A jednak fejk, video skądś kojarzyłem i sie nie myliłem..
Obrazek
FAKE na 100%
Ten filmik pochodzi ze studia 2K Czech. Został przygotowany przez SECTOR.sk. Człowiek, który to umieścił i twierdzi, że TO ON GRA - jest po prostu błaznem! Dobrał sobie jeszcze kilku takich samych błaznów, którzy wstawiają komentarze, potwierdzające jego cyrk. Takich filmików jest coraz więcej. Jeżeli nie chcecie mieć trojana na komputerze - zwyczajnie omijajcie takie pierdoły z daleka!