Mafia Freeride Expansion Mod

Czy mógłby ktoś dokładnie opisać ten mod bo nie jestem w stanie odkryć wszystkich jego opcji :P
Jest to mod, który umożliwia wchodzenie do budynków takich jak:

-Bar Salieriego-tu można za darmo zapisać grę i samochody. Można wziąć broń od Vincenzo (tak samo jak u Żółtego Pete'a w misji 19 i 20. Można zmienić ubranie (tylko w dzień, bo wieczorem Sara jedzie do domu) oraz dzień i noc.
-Mieszkanie Pauliego -gdy zapukamy do drzwi będzie wszędzie za nami chodził (ma tylko Colta Detective Special).
-Tor wyścigowy (u mnie nie działa, lepiej tam nie wchodzić, bo zepsujemy sobie save).
-Port (działa, ale gdy tam wjedziemy zaatakuje nas chmara przeciwników i nie mamy żadnej broni).
-Dom Carlo-wejście z klatki schodowej do jego mieszkania kosztuje (chyba) 10000$ (sam sprawdź dlaczego ;-) ).
-Parking (z misji Świetny Interes),
-Kościół (ksiądz może za opłatą nas uzdrowić nawet powyżej 100 pkt. życia).
-Hotel Corleone-można za opłatą zapisać grę. Jeśli masz bombę możesz wysadzić biuro i dostać za to kupę kasy od 13000$ do 40000$, ja na początku zaraz po ściągnięciu zawsze miałem bombę, teraz nie :-(.
-Lotnisko (można zakupić auta-prototypy).
-Motel Clarka-rownież za opłatą można zapisać grę, można spotkać tam Franka)
-Komis z samochodami w Chinatown.

Większość z tych miejsc działa tylko w dzień (Bar Salierego działa też nocą).
Oto link do tego modu: http://cbskut.vgh.pl/downloads.php?cat_id=2&download_id=150

PS: Aktualnie z tym modem pykam w Mafię ;-).
Obrazek
L.A. - the city of crimes
muszę się zarejestrować by go pobrać ? bo nie widze tam tego modu...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Przecież podałem dokładny link, nie trzeba się rejestrować na MediaFire jeśli oto ci chodzi.

EDIT: http://cbskut.vgh.pl/downloads.php?cat_id=2 teraz się zarejestruj na tej stronie.
Obrazek
Łap drugi link:

http://download.cnet.com/Mafia-Freeride ... 92285.html

Możesz ściągać bez rejestracji.
a tak tylko ze zarejestrowani mogą mieć dostęp by pobrać cokolwiek ... poszukam gdzieś indziej

Na podanej przeze mnie stronie? Ja kliknąłem na 'download now' i rozpoczęło się pobieranie.
nivener napisał(a):
Na podanej przeze mnie stronie? Ja kliknąłem na 'download now' i rozpoczęło się pobieranie.

tak ale z tego drugiego można bez rejestracji . dzięki za info o modzie

Jak w barze można zmieniać z dnia na noc itd?
a jeszcze do wiadomości:
- w nocy można okraść wille z odwiedzin u bogaczy. najpierw używamy telefonu w barze musimy mieć chyba 5 albo 10 tys. pojawia się ten gość od sejfów i jedziemy na miejsce. nagroda to chyba 80tys, nie pamiętam
- z Pouliem możemy się wymienić całym ekwipunkiem. najpierw wciskamy kolo niego prawy przycisk myszy a następnie F5 i gotowe :)

Wszystkie ciekawostki jakie odnajdziecie opisujcie abyśmy mogli czerpać maks zabawy z tego moda :)
Wszystko to jest opisane w readme.
Co do zmieniania nocy i dnia: wchodzimy tylnym wejściem do baru i zaraz przed wejściem do pomieszczenia ze stołem bilardowym odwracamy się w prawo i widzimy dwoje drzwi (do toalety), klikamy stojąc przy tych z prawa. Przy okazji gra się zapisuję.
Obrazek
Big up! Albercik :) jak wchodzę do domu Carlo, nie ważne czy z kasa czy bez i chce wejść do jego mieszkania to postać się zacina i jedyne co mogę zrobić to WCZYTAJ GRĘ :( czytałem gdzieś, że można sikać gdzie się chce i okraść bank z Pouliem. Ktoś może to rozszyfrował?
Gdzie znajduja sie te lokacje:
-Dom Carlo-wejście z klatki schodowej do jego mieszkania kosztuje (chyba) 10000$ (sam sprawdź dlaczego ).
-Kościół (ksiądz może za opłatą nas uzdrowić nawet powyżej 100 pkt. życia).
-Hotel Corleone-można za opłatą zapisać grę. Jeśli masz bombę możesz wysadzić biuro i dostać za to kupę kasy od 13000$ do 40000$, ja na początku zaraz po ściągnięciu zawsze miałem bombę, teraz nie .
-Parking (z misji Świetny Interes),

Dzieki ;)
Jeśli chodzi o dom Carlo, to jak nie masz kasy i klikniesz w drzwi, a postać ci się zatnie to kliknij przycisk klaksonu\gwizdu (domyślnie "k") wtedy powinna ci się odblokować.
Obrazek
Jak można poprosić Pauli'ego o to, żeby był kierowcą?