Mafia błąd na windowsie 7

Witam. Zakupiłem gre Mafia The city of lost heaven pomarańczową od Cenegi. Zainstalowałem bez problemu , brakowało kilku plików dll.Więc je pobrałem i umieściłem w folderze system32. I tu zaczyna się mój problem. Umieściłem plik vorbis.dll do system32 i teraz wyskakuje mi błąd Nie znaleziono wejścia procedury vorbis_window w bibliotece vorbis.dll posiadam system windows 7 32 bit. Prosze o pomoc.
Obrazek
Zrób tak jak tu: mafia-nie-dziala-mi-na-windows-7-help-t1965.html#p33565
Obrazek
Pomoże ktoś ?? Prosze !!

PS: Uruchomienie przez Administratora nie działa ciągle ten komunikat Nie znaleziono punktu wejścia procedury vorbis_window w bibliotece vorbis.dll
Obrazek
Robiłeś to co podane jest w temacie? Bo mi w trybie zgodności z XP wszystko działa; mam W7 Professional x86.
Próbowałem w trybie ze zgodnoscią ze wszystkimi systemami po kolei ciągle ten błąd :evil:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury vorbis_window w bibliotece vorbis.dll ;/

Screen: http://zapodaj.net/bf4bd215145f.png.html
Obrazek
Czy mi się wydaje czy ty nie uruchamiasz gry z katalogu w której ją zainstalowałeś? :lol:
Że co ? Że jak ? ;p Przez jaki Katalog :roll: ?? jak ?? :lol: Bo bujam w obłokach :-?
Obrazek
Obrazek

grę uruchom z folderu gdzie ją zainstalowałeś, a nie z pulpitu :lol:
Oki spróbuje uruchomić :)

PS: Sorry że cie załamałem xd :mrgreen:

POSTY POŁĄCZONE

Gdy próbuje otworzyć gre z folderu to albo pisze ze program przestał działać lub niby się ładuje ale się nie uruchamia ;/ :-/

Edytujemy posty na tym forum, pamiętaj na przyszłość //dosia92

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

Gra działa! Temat można zamknąć!
Obrazek