Mafia ACC Mod (Mafia Another Car Color Mod)

Prosty modzik stworzony przeze mnie dziś rano. Cała jego filozofia polega na tym że większość aut jest dostępna w kolorze, który domyślnie w grze występuje dość rzadko (jednak są to kolory już dostępne, nie edytowałem w mapsach ani nic takiego). Poniżej przedstawiam listę aut i ich kolorów :
Bolt Ace - czerwony
Bolt Model B - zielony
Bolt V8 - niebieski
Bruno Speedster - zielony
Caesar 8C Mostro - czarny
Carrozella Otto (wyścigówka) - zielony
Celeste Marque - beżowy
Crusader Chromium Fordor - fioletowy
Crusader Chromium Tudor - ciemny
Falconer - czarny (taki sam jak Falconer Gangster)
Guardiany - ciemne
Schubert Extra Six - niebieski
Schubert Six - ciemny
Thor 810 i 812 - ciemny (alternatywny kolor dla pomarańczowego)
Ulvery - ciemny (analogicznie, alternatywa dla normalnego jasno-zielonego)
Wright Coupe - czarny (taki sam jak Wright Gangster)
Wright Fordor - zielony

Pozostałe bez zmian. Wybaczcie niektóre dziwne nazewnictwo (ciemne...) ale nie jestem jakimś megaznawcą kolorów . Myślę, że później zrobię przynajmniej 2 filmy - jeden z autoencyklopedii i drugi z tego, jak to wygląda już w grze. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to wstawię tu link, póki co zabieram się za testowanie - w tym celu przejdę całą grę.

PS. Ktoś powie że to głupie, ponieważ wszystkie auta z jednej grupy mają ten sam kolor. Prawda - ale kto wie, może później to jakoś wymieszam żeby się łączyło (np. Bolt Ace Fordor w kolorze czerwonym, Bolt Ace Tudor w kolorze zielonym, Bolt Ace Pickup w niebieskim itd...)
Spoko. Możesz link wystawić :))
Dobra, oto filmik z moda, widoczne są na nim niektóre pozmieniane kolory aut. Link do moda znajduje się w opisie filmu.

Oprócz mojego moda w filmie są jeszcze dwa mody, znane a może i nieznane :
- NaDr road - mod zmieniający chodnik, jezdnię. Autor : NaDr
- Chuligan mod - mod podmieniający postacie 7 głównych bohaterów na chuliganów. Autor : Zaplatsen

W razie potrzeby mogę też komuś przesłać link do Chuligan moda. NaDr road znajdziecie tutaj : http://mafia.czech-games.net/download/m ... dne-velke/
Nie jest źle ;-) Ja stworzyłem taki save, w którym możemy pojeździć autami z Mafii (nawet sekretnych) we WSZYSTKICH kolorach. Mogę na PW wysłać ;-) (przepraszam za mały off-top). Oprócz tego auto w każdym kolorze da się skonstruować w MafiaCon.