Mafia 2 w CDA już 14.04.2009

Zapewne wielu z was nabrało się na żart 1 kwietnia, gdy to Smuggler opisał, czego należy się spodziewać w nowym numerze czasopisma CD-Action. Może nie każdy dostał palpitacji serca przy napisie "Mafia 2", lecz wszyscy wierzyli, że dostaniemy relację z marcowej konferencji. Co nieco wyciekło do internetu i nastąpiło drobne zamieszanie. Nie będę dalej owijał w bawełnę, tylko odsyłam do poniższego linku, który wyjaśnia, o czym najprawdopodobniej poczytamy w CDA już od 14 kwietnia.

http://i42.tinypic.com/25sn9ti.jpg
Anything is possible
No, no! Nieźle! Dzięki Ci wielkie za potwierdzenie informacji!

PS. Mam nadzieję, że nie pogniewasz się za reklamę na obrazku :) Oczywiście w newsie na stronie głównej Twój nick jest również uwzględniony :)
A jednak :-D Trzeba będzie 14 wybrać się do kiosku ;-)
zazwyczaj nie kupuje czasopism ale na recenzje Mafii 2 sie skusze:D
ile kosztuje CDA?
Murphy był optymistą.
Z tego co pamiętam to 14.99 ;-)
Teoretycznie tak, ale jest to pierwszy numer specjalny wydany w tym roku, więc cena może ulec zmianie :)
Na stronie games.tiscali.cz pojawił sie wlasnie 2 cz. przegladu Mafii 2.
Ciekaw jestem co opiszą.Zdecyduję się jednak kupić,z czystej ciekawości co napisali ;)
"Zabije cię twój najlepszy przyjaciel"
BladePL napisał(a):
Ciekaw jestem co opiszą.Zdecyduję się jednak kupić,z czystej ciekawości co napisali ;)

a może niech lepiej ktoś z naszej redakcji kupi i zaprezentuje fotki artykułu na stronie głównej ;-)
FamilyMafia - właśnie nad tym pracujemy :)
Zaznaczam, iż nie jest to recenzja pełnej gry, lecz wrażenia z aktualnej wersji. Poza tym cena będzie wynosiła 14.99zł - numer urodzinowy był miesiąc temu, a specjalny pełni formę dawnej "trzynastki" (zorientowani wiedzą o co chodzi). Naturalnie można się spodziewać nowych screenów oraz informacji. Warto jeszcze wspomnieć, że najprawdopodobniej będzie to pierwsza "papierowa" relacja z marcowej konferencji. Tak, bycie Polakiem to ciągła duma, ale w tej sytuacji czuję się naprawdę wyjątkowo ;).

Więcej informacji oraz czegoś "skanopodobnego" zamieszczę we wtorek.
Anything is possible
No nareszcie :-) I tak mam 650 zł więc co mi szkodzi wydać 14 zł :-)
muore il bandito, la mafia vive
No i to jest news :!: Brawo Dziadek za czujny nos :mrgreen: jeżeli chcecie to mogę zrobić dla Was zdjęcia tego artykułu w rozdziałce 2400x3200 :->
A tak poza tym, Dziadek z jakiej gazety jest ta reklama :?: ;-)
Reklama pochodzi z periodyku empiku pt. "Tom Kultury".
Anything is possible