Mafia 2 problem z grą zawiesza

Witam was mam problem podaje moje parametry komputera ramy 4gb ( wyświetla 3.25gb ) procek 2.0 x2 karta GF 8600GT 512 i przy takim kompie przycina mi mafie 2 ogólnie muli ją jak jadę autem lub jak jest dużo ludzi w pobliżu lub aut nie wiem czemu tak jest i to nie jest 1 gra bo z gta 4 czy gothic 4 też tak miałem lecz to nie jest koniec teraz wam podam parametry komputera mojego brata ram 2gb procek 1.8 x2 gf8600 256 otóż na tym kompie ta gra chodzi nawet looz da się grać na low tak samo jak w gta 4 nie wiem czemu tak jest ;//// u mnie muli i gra4 i mafie 2
Po pierwsze używaj znaków interpunkcyjnych.
Po drugie podaj login steam.
Obrazek
g0nzo204 dodaj mnie :)
Możliwe, że to może być zasilacz. Ja grałem w mafię na 2 zasilaczach i nic się nie działo. Ostatnio musiałem kupić nowy, bo kondensatory mi się spaliły, a do mojego starego zasilacza kondensatory robią tylko na zamówienie. I zauważyłem, że gra mi się przycina w zimie, lub gdy leci dym, przy paleniu opon. Nie chce cię zmylić, ale to nic pewnego :-?. A co do GTA4, to nie przejmuj się mam taką samą kartę graficzną i też mi się zacina, to jest normalka. Nie pamiętam gdzie, ale był taki patch do GTA4 usuwający skaczącą kamerę, co dawało przyśpieszenie gry. Musisz tylko poszukać ;-)