Mafia 2 problem z aktywacją

Witam.

Pare dni temu zakupilem gre Mafia II i mam problem z aktywacja,a dokldanie ze "sfinalizowaniem"

Gdy wlozylem plyte z gra odpalilo mi steama i sie aktywowalo po chwili steam sie zacial i nie odpowiadal wiec go wylaczylem i wlaczylem na nowo.

Nastepnie jak odpalam z plytki "Setup" wybieram jezyk PL i wpisuje klucz to po chwili wyswietla sie komunikat "Kopiuj kod produktu"

Podany klucz jest nieprawidlowy,poniewaz zostal juz aktywowany przez konto Steam aktywacja produktu Mafia II Retail ROW nie zostala sfinalizowana "

i przycisk "dalej" jest na czarno ;/ Czy moze ktos powiedziec jesli wie jak dokonczyc ta aktywacje ?
Odkupowałeś od kogoś klucz?
Kupilem new pc i gra byla dołaczona do kompa.
Zainstaluj Steama, zaloguj się na swoje konto i sprawdź czy na twojej liście gier nie ma Mafii II.
właśnie przeszukałem całego steama i żadnego śladu mafii,szukałem w google , w pomocy technicznej czytałem,ale nie ma zbyt wiele na ten temat .A ciągle mi wyskakuje ze mam sfinalizowac ;/ . pomyślałem ze Wy możecie więcej wiedzieć,bo gra fajna ale niestety zawsze musi być jakiś problem ;/
Zobacz w koszyku czy aby na pewno ją kupiłeś. Jak tam będzie, to pisz do Steam Support, podając skan cd-keya.

Zrestartują Ci klucz i zarejestrujesz go na innym koncie.
Przy logowaniu się do klienta Steam wybierz opcję odzyskiwanie hasła->nie pamiętam loginu ani hasła(lub podobnie). Wtedy wpisujesz cd-key i wysyła wtedy wiadomość na adres przypisany do tego konta z loginem, a wtedy już odzyskasz hasło. Grę aktywowało, tylko pewnie zapomniałeś o koncie.
mr_m napisał(a):
Przy logowaniu się do klienta Steam wybierz opcję odzyskiwanie hasła->nie pamiętam loginu ani hasła(lub podobnie). Wtedy wpisujesz cd-key i wysyła wtedy wiadomość na adres przypisany do tego konta z loginem, a wtedy już odzyskasz hasło. Grę aktywowało, tylko pewnie zapomniałeś o koncie.

Zrobiłem tak jak mówisz i wyskoczyło mi,że wysłali na e-maila passy ale czekam praktycznie caly dzien i nic nie przyszło na e-maila (email zweryfikowany)...

Zawsze się tyle czeka czy coś nie tak ?
Odświeżam,

Czy jest na tym forum osoba która może mi pomóc ?

Wzialem odzyskiwanie i wpisalem cd keya czekam tydzien i na e-maila nic nie przyszlo ;///

Czy to znaczy ze gre moge wyrzucic w kibel,czy da się cos zrobic ?

Jesli będzie trzeba to zrobie SS'a tego co wyskakuje ...
Quatrox napisał(a):
Zobacz w koszyku czy aby na pewno ją kupiłeś. Jak tam będzie, to pisz do Steam Support, podając skan cd-keya.

Zrestartują Ci klucz i zarejestrujesz go na innym koncie.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby napisanie do steama i opisanie sytuacji.
Zaoszczędzisz sobie czekania aż ci ktoś tutaj odpowie :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Wiem,ze to moze byc zmieszne,ale nie bardzo wiem gdzie i jak napisac w takiej sprawie czy gdzies na forum czy email ?

z góry dziękowac.... ;p