Mafia 2 Problem w czasie gry.

Zainwestuj w podstawkę chłodzącą, kosztują grosze a znacząco obniżają temperatury.
Czytałem,że podstawka chłodząca moze jedynie usmażyć układy USB.Nie polacane jest ich stosowanie.W innych grach nic się nie przegrzewa.Tylko w Mafii.Zresztą już ją sprzedałem koledze.Też ma ten problem :-P.Czyżby wina gry?
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
zależy jakie inne gry? masz na myśli tytuły z tego roku? czy jakieś starsze. Mafia II miała wyciek pamięci z tego co wiem ale na to nie patrz. Zależy od gry. Wszystko zależy od tego jaki jest silnik gry.

Mafia II chodziła mi na maxa. 30fps na starym procesorze a GTA IV wyłączone wszystko mała rozdzielczość zero cieni itp. i miałem może 10 FPS . a grafika wiadomo jak wszystko wyłączone. dopiero po łatkach zaczęła chodzić normalnie.
A wgraj do Mafii I kilka modeli więcej na mapie to będzie ścinać bo silnik gry chyba nie wyrabia. :P

ale jak gra sprzedana to temat chyba można zamknąć.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Mam na myśli gry np.z 2009r.Kolega oddał mi Mafię 2 gdyż też mu nie działa.No ale ma trochę gorszy komp.Może jak 2 raz zainstaluję,to coś pomoże.
"Oddał" Ci Mafię 2 i ją zainstalowałeś? Jak to możliwe? Wydaje mi się, że każda Mafia do działania musi posiadać Steam'a. No chyba, że kolega kupił Mafię i jej nie zainstalował, ale to jest trochę bez sensu. Wyjaśnij mi proszę jak poradziłeś sobie z zabezpieczeniami Steam'a, bo klucz już raz wykorzystany na jednym koncie jest bezwartościowy na drugim (tzn. nie da się instalować na drugim koncie pod tym samym kluczem.
@Up: nic trudnego, ostatnio sprzedałem koledze konto steam z mafią 2 i cod:mw2, dałem mu passy do konta, on zainstalował steam, zalogował się na to konto i już miał gry, wystarczyło ściągnąć albo zainstalować z płytki. Dla chcącego nic trudnego ;]

@Down: Sprzedał konto za jakąś sumę, koledze nie chodziła gra, więc oddał mu pieniądze w zamian za grę. Jak dla mnie nie ma tu nic dziwnego. Jak ja sprzedawałem koledze grę też mu powiedziałem, że jak nie ruszy to mu oddam kase ;]
@Up: Lekko odejdę od tematu. Dobrze, ale czy jego kolega byłby tak litościwy i oddałby mu całe konto z grami? Nie wierzę w to za bardzo.

A jeśli miałbym pomóc w temacie to spróbuj zainstalować jeszcze raz, ale tak żeby usunęło wszystkie pozostałości po plikach z gry.
nie dociekajmy tego czy oddał czy kupił czy jak...odpowiedz już padła przy temperaturze 90*C procesor nie może normalnie chodzić. Więc jeśli druga instalacja nie pomogła to zrób format dysku nowego wina, zmień na pulpicie głębie na 16 i pomoże :P a jak nie to trzeba w PC zainwestować by grać. Mówię Ci szkoda laptopa jak tylko ta gra go tak obciąża.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Owszem oddał mi konto.Nie zależało mu.Oddałem mu kase za Mafie i po sprawie.
W innych grach dochodzi do 30 Maximum.Fakt szkoda laptopa,zwłaszcza że się do niego przywiązałem :-> Lepiej grać w szachy :-D
Niedawno grałem mimo wszystko w Mafie 2.Temp dochodziła do 24 stopni maksimum.Grałem z 2 godziny i nagle laptop zaczął się bardziej grzać.Po jakimś czasie się zawiesił.
Problem mam podobny do tego-http://mafiatown.gram.pl/forum/problem-w-trakcie-gry-t2457.html

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?Może to faktycznie wyciek pamięci.Bardzo mi zależy na zrobieniu czegoś,dzięki czemu będę wreszcie mógł grać w mafie 2.