Mafia 2 PL a Jimmy's Vendetta

Siemanko !!! Jestem nowym fanem Mafii na waszym forum. Mam małe pytanko. Czy DLC Jimmy's Vendetta działa w polskiej wersji Mafii 2 na Xboxa 360 bo patrząc po tym filmiku...

...to nie za bardzo.
NIe musisz mieć polskiej wersji, ponieważ ten dodatek to zwykły arcade bez fabuły ;-)
Więc będzie on działał bez żadnych problemów ?
Działać będzie, ale nie w polskiej wersji.
Więc wystarczy tylko zmienić język w grze i działa ?
nic nie zmieniaj menu i resztę będziesz miał po polsku ale dodatek po angielsku czyli opis misji co masz zrobić będzie po angielsku.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
A czy ktoś z was ma Mafię 2 w wersji PL na Xboxa 360 i DLC Jimmy's Vendetta ? Jeśli tak to czy ten zestaw faktycznie działa ?
Tez posiadam xboxa i Jimmy's Vendetta nie dziala.Tu masz link do tematu zwiazanym z DLC problem-z-dodatkiem-jimmy-s-vendetta-na-xboxa360-t2085.html i tam wszystko jest napisane ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Wszystkich zainteresowanych rozwiązaniem problemu odsyłam tutaj:
Nic z tym nie zrobicie :) Tak samo było z DLC do AC II za chwilkę będzie Xlive oficjalnie w Polsce ale nie sądzę by to też rozwiązały problemy patrz na dodatek w wersji PS3 :)
"Muore il bandito, la mafia vive" – "Bandyta umiera, mafia żyje" - Mówi stare sycylijskie przysłowie
FalsoVeron ostatni odpowiedź była 2 tyg. temu.
Nie nabijaj postów :!:
http://westside.npx.pl/news.php
FalsoVero napisał(a):
Nic z tym nie zrobicie :) Tak samo było z DLC do AC II za chwilkę będzie Xlive oficjalnie w Polsce ale nie sądzę by to też rozwiązały problemy patrz na dodatek w wersji PS3 :)

Kolego pewnie bedzie dzialac bo Cenega i Elizabeth pisali o tym jak xbox live bedzie w polsce to bedzie dzialac a pozatym jakas Aktualizacje maja dac tez wiec mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dzialac.A pozatym jak by nie dzialalo to by nie wydawali DLC na xboxa360 do polskiej wrsjii jezykowej.

Jeśli tak mówisz, a wiem że masz X'a to raczej tak będzie. zamykam, szkoda spamu
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .