dbv napisał(a):
i tak mało kto by to czytał
.
Z takim podejściem po co wgl. zaczynać?
"darmowym hostingu" - lepszy darmowy niż nic
Oczywiście, skrytykowałem tylko to jako całokształt bo za bardzo się napiąłeś..
dbv napisał(a):
no właśnie tylko jak zachęcić Polaków do grania w niedokończony multiplayer z mnóstwem błędów itd. ?
Grałem w oba multi do Mafii I. Race MOD - dostępny dla wszystkich, ciągle wywalało, były jakieś błędy, dziury, czat tylko w pokoju przed wyścigiem ale mimo to grało się całe noce bo multi z naszej ulubionej gry naprawdę sprawiało dużo radości, to samo z Mafia MP (nie wiem jak jest teraz, ale grałem po znajomości) też wprawiał w erekcje mimo wersji alpha. Nie było żadnych poradników, sami kombinowaliśmy i co, można? Więc sądzę, że trochę zachęty i uda Ci się wprowadzić przynajmniej kilka osób na serwer.
Tu masz filmik z race moda:
dbv napisał(a):
"nawet changeloga nie chciało Ci się przetłumaczyć" - Nie jest on oficjalny
I co z tego?
Nie chce Ci robić psychoanalizy, ale wydaje mi się, że coś tam zaczynasz kminić, i jarasz się z pierwszych sukcesów, pierwszej stronki, skryptu i przez to odwalasz taką chałę. Fajnie, że umiesz coś zrobić, ale nie napinaj się, bo nie masz ku temu powodów. Wchodzę na Twoją stronę
http://polishmafiozo.c0.pl/news.phpskórka z internetu, o tematyce samochodowej ale w TOP'ie obwołujesz się webdesignerem, no chyba coś tu nie gra prawda? Musisz się jeszcze wiele nauczyć, i się ucz. Pracuj, twórz, tylko tak jak wspomniałem, powoli, bez tytułów na które nie zasługujesz. Gdy ludzie zobaczą, że wkładasz w coś dużo pracy i serca, zaczną pracować razem z Tobą i angażować się w Twoje projekty. Życzę Ci powodzenia..