Mafia 2 mission mod v.2.0

Witam wszystkich użytkowników MT ponieważ to mój pierwszy post na tym forum. Ostatnio zauważyłem, że wszyscy przeszli na modowanie mafii 2, chcąc poprawić błędy twórców. Przez to do mafii 1 od dłuższego czasu nie wyszedł żaden mod. Postanowiłem to zmienić. W ten oto sposób powstał mod Mafia 2 misson mod. Zrobiłem go w ciągu tygodnia. Jest krótki ale za to mocno oskryptowany.

Mafia 2 mission mod v.2.0
Nowa wersja moda. Misja jest teraz 2 razy dłuższa i trochę trudniejsza. Dodałem także mały bonus. Gdy pojeździcie po mapie to go znajdziecie. Gdyby były problemy ze znalezieniem go, ktoś może podać owe miejsce w spoilerze.

http://hotfile.com/dl/72768244/6d0b8bd/ ... 2.rar.html

Mafia 2 misson mod v .1.0

http://hotfile.com/dl/72078392/2ebf5e0/ ... l.rar.html

Instrukcja instalacji:
1. Rozpakuj plik.
2. Wrzuć foldery "missions" i "TABLES" do folderu gry.
3. Uruchom swobodną jazdę-miasto dzień.
4.Jeżeli mod działa powinieneś ujrzeć kompas.

Uwagi: Mod nie działa na angielskiej wersji gry.
Gdy przegrasz nie naciskaj "spróbój ponownie". Nie wiem dlaczego ale misja wtedy nie działa. Po prostu uruchom ją jeszcze raz z menu głównego.
Witaj :-) . Napisz może o modzie coś więcek ;-) .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
A po co ma pisać więcej? Lepiej nie psuć sobie zabawy. Radzę ściągnąć i grać. ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Nie rozumiem. Napisałeś, że do Mafii II nie wyszedł już dawno żaden mod i postanowiłeś to zmienić.

To w takim razie ten mod jest do Mafii 1 czy 2?
Obrazek
Jak skończysz gimnazjum to wróć i dopiero coś napisz bo szlag mnie bierze pff.
Dział Mafia więc dla Mafii I.

Pozdrawiam
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Już zakapowałem, nieuważnie przeczytałem "Uwaga", ale nie rozumiem czemu nazwałeś mod "mafia 2 mission mod.

Do kolegi powyżej poprzedniego, wnioskuje że jesteś skończonym gówniarzem, który tylko chce komuś dosrać. Otóż skończyłem gimnazjum, posługuje się biegle językiem angielskim i będę zdawał międzynarodową maturę. Masz jeszcze coś do powiedzenia?
Obrazek
Moze ten mod dodaje misje z dwojki? Bo byloby zarypiscie. Trzeba sprawdzic i ale najpierw zainstaluje mafie 1. 8-)
Jestem Vito. Vito Scaletta.
Nie miałem pomysłu na nazwę moda :-> Po prostu "Mafia 2 mission mod" ponieważ treść misji nawiązuje do mafii 2. Ale to nie nazwa moda się liczy lecz jego zawartość. ;-)
Wlasnie przeszedlem tego "moda" ktory zawiera tylko 1 misje i to bardzo krotka. Mogles sie bardzie wysilic. 2/10 za checi.

@down Uaktualnilem posta, BARDZO sie zawiodlem na tym modzie,juz chcialem sie wczuc w fabule a tu co? To juz koniec moda.
Jestem Vito. Vito Scaletta.
az tak duzo to zajmuje ze "szkoda w ciemno sciagac"? plik zajmuje 2.4mb...
za chwile sprawdze i napisze ile to misji ma
edit: zapomnialem ze mam wersje modern mod 2 i nie mam odblokowanej gry takze sory ale nie sprawdze
"...." a tu się mylisz bo nie każdy przeszedł na mafie II. Dodatki nie wychodzą bo żeby zrobić coś dobrego potrzeba duuuzo czasu. I chętnych do współpracy. . Sam tworze tylko to jest praco chłonne bo robię wszystko sam w tydzień nie zrobisz czegoś dobrego.Zrób screeny żeby można było widzieć co się ściąga ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Misja jest krótka, ponieważ po co więcej dodawać. Nie miałem ochoty robić dalszych misji w których armie wrogów atakują bohtatera bo
A zresztą dłuższe przygody nigdy nie powstają. Czy jakiś duży mod który był na MT zapowiedziany powstał? Wyjątkami są zagraniczne mody, takie jak Alive Mod, Modern Mod i Titanic mod który chyba wyjdzie. Wszystkie inne upadły. Bo 2 minuty gry w misję to 14 godzin znajdowania nazw obiektów, pisania warunkowych skryptów i testowania aby uniknąć wielu błędów. Krytykować wszyscy potrafią, ale zrobić już nikt.
Co do swojego to do tygodnia powinienem pokazać co zdziałałem ze swoim modem (dawne "igraszki poza miastem" )...wiec ja mogę krytykować. ;-) a co do szukania plików skryptów to masz racje...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Janko 14 godzin szukania to mało :)
Jak się robi moda to się mu poświęca tygodnie/miesiące a nawet lata!
Popatrz na Roba ile robi juę tytanic moda, z parę lat ;]
Mój WWIIMOD też się ciągnie już miesiącami :) więc nie ma tak łatwo.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra