Mafia 2 misja z zakończenie mafii1

Witam miał już ktoś tą misje Co trzeba zabić T.Angelo?
No taki temat to już chyba prowokacja...
Tak ja miałem :P chcesz jakieś spoilery to zapomnij nie będę ludziom psuł zabawy
w Mafii 1 Tommiego zabito w 57r. a w Mafii 2 51r. hahaha :D
co pamiętam w 1 nie mówiono kiedy go zabito
lipka napisał(a):
w Mafii 1 Tommiego zabito w 57r. a w Mafii 2 51r. hahaha :D

Nie jest dokładnie powiedzine w którym roku zabito go. Info pewnie z Wikipedi
Pewnego popołudnia w 1957 r. do Angelo przyjechali nieznajomi goście. Z czerwonego sportowego auta wysiadło pospiesznie dwóch uzbrojonych mężczyzn. – Pozdrowienia od Dona Salieri – krzyknął jeden z nich, drugi natomiast powalił Tommy’ego pociskiem ze strzelby. Na własnej skórze Angelo przekonał się, że mafia nigdy nie przebacza zdrady.
A ta informacja pochodzi z jakiegoś źródła?
gry-online.pl
lipka napisał(a):
gry-online.pl

Czyli jak zwykle domysły jakiegoś gracza/redaktora. W grze nie ma daty śmierci Toma i koniec.
Jedna mała nieścisłość jeśli chodzi o zabójstwo tommego Tom dostał kulkę z obrzyna nie z shotguna i to w całej scence mi tylko nie pasowało reszta może być ;D
No i jeszcze jedna część dotycząca zabÓjstwa Tom`a to to że Joe nie jest ubrany w garnitur...
Obrazek
Data śmierci została określona na podstawie pewnego szczegółu znalezionego przez fanów. Samochód jakim przyjechał Joe i Vito był produkowany seryjnie dopiero w 1957 roku. I stąd te wszystkie legendy.
No niby tak, ale to trochę powstała ta legęda. Teraz już dokładnie wiemy kiedy zbito Tomma - w 1952roku
No tak Bolty klepali od 57 xddd ;] Nie ma co patrzeć na takie szczegóły, bo tak samo z tą piosenką Boom Boom Boom w Mafii 2, która powstała kilka lat po zakończeniu fabuły w grze, a można ją usłyszeć w radiu od połowy gry ;p
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek