Mafia 2 Edycja Kolekcjonerska (?)

Grisha napisał(a):
Hehehe znowu mogłem napisać dokładniej, chodziło mi o puste pudełko, ewentualnie jakiś mały gadżet w środku.

To moja ułomność :-P , nie wiedziałem że jedynka miała kolekcyjke.
Acozz napisał(a):
jedynka miała kolekcyjke

Kiedy? Co? Gdzie? No, może w Niemczech gdzie był dorzucany długopis, notes, pocztówka i kilka naklejek.
Warto jednak wspomnieć o polskiej premierowej edycji, którą wydał Ś.P. Play-it! Za niewysoką cenę, bo wynoszącą 99,99zł, otrzymywaliśmy mapkę, plakat, płytę z muzyką oraz przede wszystkim kartonowe pudełko, które dla niektórych (patrz: allegro.pl) jest wyznacznikiem edycji kolekcjonerskiej.

Co bym chciał? Pomijając grę, życzyłbym sobie soundtrack, mapę miasta oraz stylowe pudełko. Owszem, miło byłoby dostać jeszcze co nieco, ale te 3 elementy są niezbędne to mojego zadowolenia. Ile byłbym w stanie dać za to? Zależy od liczby gadżetów. Nie będę płacił 200zł za płytę z muzyką, ale też nie ominę EK szerokim łukiem. Ważne, aby został zachowany dobry stosunek cena/jakość.

Paziu -> Miałem na myśli gra + soundtrack, czyli 300-350zł.
Anything is possible
Nie będę płacił 200zł za płytę z muzyką

Pamiętaj, że sama gra będzie kosztowała jakieś 150 zł, a ona też jest w EK.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
ymm... ja bym najchętniej chciał, żeby kosztowało 100zł, a w środku było 200zł :-P :-P :-P

<wszyscy mniej więcej wymieniają to samo, więc nie będę ich powtarzał>
Dziadek napisał(a):

Warto jednak wspomnieć o polskiej premierowej edycji, którą wydał Ś.P. Play-it! Za niewysoką cenę, bo wynoszącą 99,99zł, otrzymywaliśmy mapkę, plakat, płytę z muzyką oraz przede wszystkim kartonowe pudełko, które dla niektórych (patrz: allegro.pl) jest wyznacznikiem edycji kolekcjonerskiej.

No właśnie, szkoda że Play-It! zawiesił działalność. Ładnie wydali Mafię i nawet na pudełku umieścili adres największej polskiej fan stronki mafia.tpp.pl.

// Przewiduję za chwilę off-top ;)
// Mylisz się ;)
hehe.... jak widzę odpowiedzi to z repliką colta 1911 kosztowało by to razem kilkaset złotych
http://www.cybergun.pl/?prod=10842&cat=38
no chyba że by dali chińczyka
http://www.allegro.pl/item574962554_col ... ml#gallery
Jestem posiadaczem chińskiego colta gólnie go nie polecam
Don Salieri co do colta ;-) -> http://xbox360media.ign.com/xbox360/ima ... 009223.jpg

Przyznać trzeba, że edycja kolekcjonerska SR 2 była ostro obszerna.
Obrazek
Wow. Niezła ta Edycja Kolekcjonerska SR2 ;-)

Ja ze swojej strony mogę Wam polecić ten pistolet:
http://www.cybergun.pl/?prod=38&cat=28
Ja mam model 070100, a to jest 070001, ale jak patrzyłem na zdjęcia to oprócz magazynka niczym się nie różni, wygląd ma na prawdę fajny, tylko trzeba zdrapać nożem naklejkę i napis Made in Taiwan ;-) Lufa metalowa, więc jak komuś przyłożysz go do szyi to jak prawdziwy ;-)
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
Panowie, jest temat o gadżetach Mafijnych.
Hello,

Unfortunaly we are technical support we don't get any Information regarding when we make games.

If you want more Information please check the web side for more updates.

Tylko tyle mi odpisali :/
A czegoś się spodziewał :lol:
Czegoś więcej ;-)
Na razie nie mamy, co liczyć na jakieś szczegóły, być może sami dopiero nad tym pracują. Ja mam tylko nadzieję, że edycja kolekcjonerska będzie, bo fajnie mieć jakiś gadżet związany z grą tego typu.

btw 666 post :evil:
Obrazek
Grisha, diable. :evil:

Ja bym chciał widzieć w Edycji Kolekcjonerskiej:
:arrow: grę rzecz jasna
:arrow: mapka Empire City, tylko w takiej jakieś innej, nietypowej formie, mogliby skonstruować panoramę lub zrobić mapę w rodzaju takiej reklamy miasta, zaznaczone jakieś najważniejsze miejsca z krótkim opisem i inne takie duperele ;-)
:arrow: 2-3 plakaty
:arrow: brelok, mogły by być też ze dwie naszywki
:arrow: płytę z muzyką z gry
:arrow: długopis
:arrow: Chciałbym w edycji kolekcjonerskiej zobaczyć jeszcze taki mini-album z sfabrykowanymi materiałami na temat mafii z gry niby z lat 50, wiecie, jakieś wycinki z gazet mówiące o działaniach mafii na przykład, [imitacja] autentycznego listu z pogróżkami i rózne inne takie, wiecie o co mi chodzi, wszystko oczywiście tak wydrukowane i na takim papierze, żeby wyglądało na stare. :-P

Za całość mógłbym zapłacić maksymalnie 150 zł.
Ahh...

Już widzę tą popielniczkę ze strony głównej u siebie w domu ;-)