Mafia 2 Duplikat kodu produktu

Witam mam problem z instalacją mafii 2. Gdy wpisuje Cd-key wyświetla się komunikat że podany kod produktu jest niepoprawny ponieważ został już aktywowany przez konto steam. Instalacja produktu Mafia 2 Retail Row nie została sfinalizowana. Proszę o pomoc kiedyś mafie 2 miałem zainstalowaną ale odinstalowałem i dzisiaj znowu chciałem zainstalować. Co mam robić ?
Obrazek
Co masz zrobić?

Zalogować się na stare konto Steam.
Tak zalogowałbym się gdybym znał nazwę konta i hasło.
Obrazek
W takim wypadku straciłeś grę, chyba że jakimś cudem znajdziesz jeszcze to konto.
Dobra odzyskałem konto \:/ I zainstalowałem grę i teraz aktualizuje mi się gra w steamie i jest napisane że zaktualizowano 75%, a na rozmiarze na dysku jest napisane takie coś:

Rozmiar na dysku: 4,526.8 / 5,892.2

Czy ta atualizacja aż tyle wynosi ?! Co w końcu mi się pobiera akutalizacja czy gra Mafia 2 ?!

Gdybym miał jakiś lepszy internet to bym poczekał ale ja mam internet blueconnect z ograniczeniem limitowym gdy przekroczę limit to mi tak muli net że szok.
Obrazek
No nie wiem, co z tą aktualizacją. Może miałeś mało miejsca wcześniej na dysku, albo rzeczywiście pobiera ci mafię. Natomiast, jeśli masz internet na limit to ja bym poczekał do końca tej "aktualizacji" tym bardziej, że miałeś 75%. A jeśli ci to nie odpowiada to niestety musiałbyś zmienić internet. Nie martw się miałem ten sam problem, też miałem internet z limitem i musiałem czekać, aż mi założą 2 MB/s.