Mafia 2 demo-problem z płynnościa

Witam!Wczoraj ściągnąłem Mafie 2 demo.I mam następujący problem.Gdy zaczynam grę w domku gra na początku denerwująco zwalnia :cry: Mam tak samo w misji,której strzela się do kolesi z okna(każdy chyba wie o co chodzi) i potem trzeba zbiec na dół po schodach i tam również gra mi zwalnia :-/ .Czasami również leciutko zwalnia gdy jeżdżę po mieście.Strasznie mnie to irytuje.
Gram na ustawieniach maksymalnych w rodziałce 1440x900 wszystko na maxa z wyłaczonym physxem.
Mój sprzet:
Cpu:Intel core I5-760
Gpu:gtx470
Ram:geil 4 gb
Proszę bardzo o pomoc.Pozdrawiam
Zainstalowałeś najnowsze sterowniki do karty graficznej?
Tak nawet aktualizowałem nie pomogło
Sprobuj zrobic tak:

Wejdz do folderu z gra i tam znajdz folder "APEX" i go usun (ale zrob kopie zapasowa!).
Ubrania nie beda sie ruszaly i nie bedzie efektow dymu, ale za to gra bedzie dzialac o wiele plynniej.

Wiecej info:
http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii ... rformance/
Obrazek
Ok zrobię tak ale mam pytanie.Przecież mam o wiele lepszego pc niż potrzeba do tej gry tak?Wiec nie powinno mi przycinać z phyxiem a co dopiero bez niego.Wiec dlaczego mi sie przycina?Po prostu tego nie ogarniam :-/
Powiedzcie mi jeszcze czy może to być wina Windowsa 7?
To nie jest wina Windowsa 7, bo mam za słaby sprzęt i na minimalnych śmiga że hej.
No to w takim razie co może być przyczyną???
jak Ci ktoś ma na to odpowiedzieć...? nazwy podzespołów to tylko suche fakty. Możesz mieć wirusa albo uszkodzony dysk czy wadliwy procek złe chłodzenie, dalej nie będę wymieniał bo chyba wiesz o czym mówię. zrób format to zobaczysz jak będzie chodzić gierka...

Ewentualnie możesz dać logi w dziale Informatka: masz-wirusa-komputer-chodzi-wolno-t657.html

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Kompa mam dopiero tydzień wiec formata się nie opłaca robić.Uszkodzony dysk czy wadliwy procek złe chłodzenie.Wątpię aby to było przyczyną.
Wiesz ja jak na początku miałem kompa to przez tydzień nałapałem takiego ścierwa co wy wszyscy przez cały rok (chyba?). Więc nie mów hop
ja kupiłem nowego kompa sam instalowałem oprogramowanie i nie mogłem zainstalować karty graficznej jak się potem okazało płyta była uszkodzona i po tygodniu się spaliła.. nie wiem po co to pisze ale no.. ;-) bo jednak coś Ci zżera pamięć bo ja mam 2 GB ramu i chodzi płynnie czasem się przytnie na chwile...a inne gry chodzą płynnie?

edit: stawiam na coś informatycznego bo sprzęt masz dobry.

Call of Juarez wiezły krw na max chodzi płynnie
Kane&lunch też na maxa też płynnie choć jak idę kolesiem to tak jakby mi ekran cofało nie umiem tego określić ale to nie przeszkadza w rozgrywce nie zależy to od ustawień czy na low czy na high jest tak samo.Ale jak pisałem wcześnie to nie przeszkadza.
GTA San andreas też płynnie
Tylko w te gry narazie grałem na nowym sprzęcie :-P.robertRobin88 ty grasz z włączonym phyxem?
Demo Mafii 2 ma poprostu wadliwego physixa. W tym linku, ktory ci podalem jest link do nowszej wersji.
http://physxinfo.com/news/3678/physx-sy ... 9-10-0513/
Jezeli to nie pomoze, to znaczy, ze w plikach jest poprostu skopany ten physix. Wydaje mi sie jednak, ze w pelnej wersji to poprawili.
Obrazek
Nie pomogło.Ok demko ma wadliwego physxia, ale czy wy też mieliście takie problemy?Jak pisałem wcześniej nawet bez tego physxa mi czasem lekko przytnie co mnie strasznie wkur*** bo mi nie powinno nawet lekko przycinać.Ja po prostu tego kur** nie ogarniam!
mam wyłączony i usunięty folder z gry z tym Psyfiksem ;-) bo nie zwracam na to uwagi czy kurtka mi powiewa jak biegnę czy tam listki spadają z drzewa realnie.wolę by gra chodziła płynnie.