Mafia 2 - błąd "mafia2.exe"

POMOCY mam wielki problem z mafią kupiłem ją od razu kiedy pojawiła się w sklepie i od tamtej pory nie mogę jej zainstalować demo u mnie chodziło bez problemu a to ani rusz robię to co trzeba instaluję steam potem grę a kiedy odpalam wyskakuje błąd.
"wyskakuje błąd"-bardzo dużo nam to mówi :idea:
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Wystąpił problem z aplikacją mafia2.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
i tp.
zalogowany tam jestes? albo spróbuj na innym kompie...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Tak jestem.
zaktualizuj sterowniki karty graficznej, powinno pomóc
Jak to problem z mafia2.exe, Ty chyba nie crackujesz oryginała?

No i taki błąd wyskakuje czasem, jak jest niespójność plików zainstalowanych.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Ja miałem taki błąd w demie ale to było spowodowane starymi sterownikami do PhysX wgrałem nowsze i gra się włączyła. Skoro demo ci działało a pełna wersja nie chce to może zobacz czy ponowna instalacja gry coś da bo skoro demo działa, a pełna wersja nie to nie jest to kwestia sterowników czy systemu to raczej wina instalacji gry jak masz możliwość to sprawdź grę na innym komputerze ja gram na najnowszych sterownikach nvidii 258.96
ja miałem ten sam problem bo zamiast NOWA GRA. dawałem KONTYNUJ GRĘ. ty też spróbuj
Już działa.